Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській міській територіальній громаді проведено тестування зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури

Дата: 02.06.2021 11:31
Кількість переглядів: 973

Фото без опису01 червня 2021 року у Знам’янській міській територіальній громаді проведено тестування зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури на базі трьох закладів загальної середньої освіти.  До початку і під час проведення тестування  забезпечено дотримання вимог чинних нормативних документів та технологічних карт по проведенню процедури, особлива увага була приділена дотриманню протиепідемічних заходів під час тестування.

До роботи у пунктах тестування були залучені педагогічні працівники, медичні працівники шкіл, лікарі КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», працівники Знам’янського відділення поліції № 1, які виконували свої функції відповідно до повноважень.

Фото без описуЩодо сьогоднішньої явки майбутніх абітурієнтів на ЗНО  - тестування складали 335 осіб з 558 зареєстрованих, що складає 71% від запланованої кількості учасників. Тестування пройшло успішно, позаштатних чи надзвичайних ситуацій протягом дня у пунктах тестування не виникало.

Сподіваємось, що тестування з наступних предметів стане більш популярним серед учасників і бажаємо їм гарних результатів і успіхів.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень