Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Січня, 2021 р., 09:05
Снігопад завершися, однак у комунальників роботи не стало менше. Наразі працівники з благоустрою УМА та ЖКГ, КП "Комбінат комунальних послуг" виконують роботи з посипки вулиць міста піщано-соляною сумішшю.
15 Січня, 2021 р., 15:43
З метою попередження пожеж у житловому секторі  рятувальники, поліцейські та соціальні працівники здійснили обходи житлових будинків,  де мешкають особи, що відносяться до групи підвищеного ризику. 
15 Січня, 2021 р., 14:43
Під головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової 12.01.2021 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. 
15 Січня, 2021 р., 11:35
Під головуванням заступника голови комісії – начальника управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому Алли Волошиної за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра Молодченка відбулося засідання комісії з питань розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів I – II груп з числа учасників АТО про виплату грошової компенсації на придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів I-II груп з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових  умов у 2021 році  та перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.
15 Січня, 2021 р., 10:31
Засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва
15 Січня, 2021 р., 09:28
13 січні 2021 року спеціалісти служби у справах дітей взяли участь у соціально-психологічному занятті з елементами тренінгу на тему: «Побудова безпечного освітнього простору. Булінг: причини, наслідки, методи профілактики та подолання негативного явища», яке проходило в НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.  №3-гімназія»
15 Січня, 2021 р., 08:45
Засідання постійної комісія з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва
14 Січня, 2021 р., 16:27
Правду кажуть, що місто розквітає саме завдяки його енергійним, ініціативним і талановитим мешканцям. Так, звісно ,люди нашої громади неодноразово прославляли її на обласному, державному і міжнародного рівнях. І ми цим пишаємося!!!
14 Січня, 2021 р., 15:25
Міський голова Володимир Сокирко провів робочу зустріч на якій було розглянуто перспективи розвитку Знам’янського футболу, проблеми та шляхи їх подолання. 
14 Січня, 2021 р., 13:26
Президент України Володимир Зеленський зібрав на енергетичну нараду Кабінет Міністрів, представників НКРЕКП, очільника НАК «Нафтогаз України» та фахівців у галузі економіки, електро- та газової енергетики, щоб вирішити питання із зависокими цінами на газ для українців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень