Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Січня, 2021 р., 09:08
Кіровоградська обласна державна адміністрація оголосила про продовження попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися в 2021 році за рахунок коштів ДФРР. Про це повідомили в департаменті капітального будівництва та інвестиційної діяльності ОДА.
19 Січня, 2021 р., 11:50
Одним з першочергових завдань, які перед собою ставить керівництво Знам’янської міської ради є створення сучасного, повнофункціонального Центру надання адміністративних послуг з доступними та зручними умовами обслуговування жителів громади та гостей міста.
19 Січня, 2021 р., 10:41
У зв’язку із докорінною зміною адміністративно-територіального устрою України, Мінрегіон затвердив Кодифікатор адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад. Відповідне повноваження закріплене в Положенні про Міністерство розвитку громад та територій України.
18 Січня, 2021 р., 12:03
Кабінет Міністрів України на своєму позачерговому засіданні зафіксував ціну на газ для побутових споживачів на рівні 6,99 гривні за кубічний метр з 1 лютого. Це рішення було прийнято на позачерговому засіданні Уряду в понеділок, 18 січня.
18 Січня, 2021 р., 11:20
Завершено конкурсний відбір на посади консультантів комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради
18 Січня, 2021 р., 09:05
За участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулися засідання постійних комісій Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
16 Січня, 2021 р., 15:59
З 16 січня набрала чинності стаття 30 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», яка закріплює остаточний перехід сфери обслуговування на державну мову.
16 Січня, 2021 р., 15:30
На нараді були розглянуті питання щодо проблем, які  виникли в процесі перевезень пасажирів під час запровадження карантину та перспективи подальшої співпраці автоперевізників з виконавчим комітетом Знам’янської міської ради.
16 Січня, 2021 р., 15:08
Під головуванням заступника голови комісії, начальника служби в справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лариси Карпук за участю керівництва виконавчого комітету – заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра Молодченка та  керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Знам′янської міської ради Лілії Меренкової відбулося чергове засідання місцевої комісії для підготовки пропозицій та прийняття рішень щодо використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
16 Січня, 2021 р., 15:03
З початку січня в нашій державі відбулося значне підвищення тарифів на енергоносії. З огляду на важливість ситуації Знам’янський міський голова Володимир Сокирко та депутати Знам’янської міської ради повністю підтримують позицію її мешканців щодо неприпустимості підвищення тарифів на енергоносії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень