Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Січня, 2021 р., 14:23
Заклади культури Знам’янської територіальної громади стали активними учасниками  першого в історії України диджитал-ланцюга Соборності, який створений з аватарок учасників, що одна за одною розмістились на 1058 кілометрів від Софійської площі у Києві до парку Тараса Шевченка у Сімферополі.
22 Січня, 2021 р., 11:53
Щороку, 22-го січня, в Україні відзначають День Соборності. Саме цього дня у 1919 році проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.
22 Січня, 2021 р., 09:06
Щиро вітаю вас з Днем Соборності України! Це визначне сято підкреслює, що немає Західної і Східної України, є лише одна єдина незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!
21 Січня, 2021 р., 15:25
Телекомунікаційна компанія Deltahost у партнерстві  з громадською спілкою «Освіторія» повідомляє про можливість для закладів загальної середньої освіти  взяти участь у проєкті з покращення доступу до якісної освіти «Прокачай  школу».
21 Січня, 2021 р., 10:50
У зв’язку з карантинними обмеженнями цього року тематичні заходи проводитимуться в режимі онлайн. З нагоди визначної дати відділом освіти, культури і туризму, Центром дитячої та юнацької творчості, бібліотеками міста і міським краєзнавчим музеєм на своїх інтернет-сторінках підготовлені:
20 Січня, 2021 р., 16:35
Про це повідомив заступник голови ОДА Сергій Поліщук сьогодні, 20 січня. «Наразі обласна рада разом із облдержадміністрацією працюють над можливістю фінансової підтримки ОКВП «Дніпро-Кіровоград» задля зниження тарифу на водопостачання та водовідведення для населення», - зазначив Сергій Поліщук.
20 Січня, 2021 р., 16:08
У зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання Знам’янської Другої селищної ради та Петрівської сільської ради до Знам’янської міської територіальної громади, під головуванням заступника міського голови Ліани Пересадченко, за участі секретаря міської ради Вікторії Зеленської, відбулася робоча зустріч з працівниками юридичного і архівного відділів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень