Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Січня, 2021 р., 11:42
За дорученням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, працівники КП "Комбінат комунальних послуг" (кер. Олег Чернявський), виконують роботи по прибиранню узбіччя дороги (після обрізки дерев) по вул. Перспективній у смт Знам’янка Друга.
28 Січня, 2021 р., 08:57
П’ята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання
28 Січня, 2021 р., 08:27
Знам’янську міську територіальну громаду знову накрило снігом та дощем, який замерз на тротуарах міста. Після нічних морозів дороги і тротуари стали слизькими і небезпечними як для руху транспорту, так і пішоходів.
27 Січня, 2021 р., 16:50
Під головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання позачергової ІV сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
27 Січня, 2021 р., 16:00
Саме під таким гаслом відбулася робоча зустріч Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, секретаря міської ради Вікторії Зеленської, головного спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталія Зайченка з керівником Проєкту апаратно-інформаційного комплексу "Система електронного голосування "Голос", що наразі використовується під час голосування на сесіях міської ради, Василем Журавінським.
27 Січня, 2021 р., 15:15
Тривають роботи з очистки автошляхів Знам’янської міської територіальної громади від снігу. Роботи виконуються за допомогою техніки КП "Комбінат комунальних послуг".
27 Січня, 2021 р., 14:39
Міський голова Володимир Сокирко зустрівся з директором Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Дмитром Янчуком та провів робочу нараду. 
27 Січня, 2021 р., 10:52
27 січня Україна разом зі всією світовою спільнотою вшановує пам’ять жертв Голокосту, однієї з найстрашніших та найжорстокіших сторінок історії людства ХХ сторіччя.
27 Січня, 2021 р., 10:18
За участі  секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту Володимира Джулая відбулося засідання зазначеної комісії ради під час якого, було розглянуто проєкти рішень, крім питань регулювання земельних відносин, що запропоновані міським головою для розгляду на п’ятій сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
27 Січня, 2021 р., 08:59
Позачергова четверта сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень