Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

XI сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 18.06.2021 15:48
Кількість переглядів: 1112

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання XI сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

До початку пленарного засідання було проведено спільне засідання постійних комісій міської ради. За результатами розгляду, до поряду денного одинадцятої сесії міської ради було рекомендовано додатково включити чотири проєкти рішень, а саме: «Про внесення доповнення до рішення міської ради від 16 квітня 2021 року № 248»; «Про надання дозволу на списання основних засобів Петрівської сільської ради»; «Про  укладення  договору на використання комунального майна»; «Про затвердження експертної оцінки вартості комунального майна». 

На початку пленарного засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблих знам'янчан у зоні АТО.

При формуванні порядку денного за пропозицією суб’єктів подання проєктів рішень та за результатами голосування, знято з розгляду на доопрацювання 4 проєкти рішень.

За результатами роботи одинадцятої сесії міської ради затверджено 71 рішення, у тому числі 36 з питань регулювання земельних відносин та 14 депутатських запитів.

У різному, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська звернулася до депутатів з пропозицією взяти участь 25 Фото без описучервня 2021 року у заходах до Дня Конституції України. 

Участь у роботі сесії міської ради взяли 21 депутат міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Відділ забезпечення діяльності міської ради 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень