Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській міській територіальній громаді розпочато фотопроєкт #Наші_діти_Героіїв_Украіїни

Дата: 18.06.2021 15:35
Кількість переглядів: 1121

Фото без описуУ Знам’янській міській територіальній громаді розпочато фотопроєкт #Наші_діти_Героіїв_Украіїни - це світлини дітей знам’янчан, батьків яких забрала війна на сході України.

Радник міського голови Володимир Мухуров зустрівся з юнаками та дівчатками, їх рідними, у першу чергу для розмови, спогадів, а вже потім поглядів на об’єктив фотоапарата. Спалах – і новий, новий кадр...

Були сльози, були згадки і тремтіння дитячих рук, хотілось сильніше схопити до рук орден чи портрет і заговорити з ним, але дорослі погляди молодих облич на фото в окремих моментах дуже серйозні і щирі.

Володимир Ростиславович висловлює вдячність фотографині Оксані Войчишині, родинам загиблих за підтримку та реалізацію даного проекту .

Слава Героям України!

Голий Мирослав Вікторович - Мирославчику 8 років - він дуже активний, полюбляє ганяти м’яча, їздить на велосипеді та на скейті. Мирослав любить спілкуватися виключно українською мовою, наслідуючи цим свого тата Віктора, який був членом українського козацтва та прививав молоді українські традиції. Мирослав мріє стати істориком, як тато. Ця тема йому до душі, він читає українські книги про історію України.

Кісліченко Ярослав Дмитрович - Ярославу 9 років - він дуже ніжний, лагідний, турботливий до мами Вікторії та бабусь Світлани і Лілії. Хлопчик виховується у патріотичній сім’ї, де добре знають, що таке захисник України. Тато Ярослава - герой, він дуже сумує за ним, але розуміє що він на небі, як його ангел-охоронець. Ярослав мріє стати художником, він дуже багато малює, зазвичай, це залізничний транспорт і не дивно, тому що тато працював на залізниці.

Носков Тимофій Андрійович - Тимофію 9 років - він активний, добрий, наполегливий, з рішучим характером та з своєю думкою, не зважаючи на вік. Тимофій мріє стати військовим, захисником рідної України, як мама. - Він любить складати лего військової техніки, займається футболом та полюбляє тварин.

Єфремови Дмитро і Анна.

- Дмитрові 15 років - Анічці 11 років. Сім’я дуже дружна, брат Дмитро став опорою для Анічки та мами Юлі, вони постійно допомагають один одному, а також бабусі і дідусю.

Дмитро мріє стати працівником Служби безпеки України. Він займається спортом, відвідує волейбол та полюбляє важку атлетику.

Анічка мріє стати ветеринаром, вона любить і займається домашніми тваринами. Має свою шиншилу Нік і кішку-британку Еліс.

Капелюха Валерія Сергіївна - Валерії 18 років;

Лера чесна, добродушна, уважна, вибаглива до себе, самостійна та впевнена в собі. Валерії важко прийняти втрату батька, він обіцяв їй повернутися, дуже не вистачає татового «Доць».

Валерія мріє влаштуватися працювати на залізницю, де працював тато Сергій.

Радник міського голови Володимир Мухуров



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень