Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Березня, 2021 р., 09:13
Щиро вітаю Вас з   Днем українського добровольця. Ви справжні Герої України, які першими стали на захист Батьківщини, не чекаючи на мобілізацію, першими записалися у добровольчі батальйони, пішли у Нацгвардію та Збройні сили, щоб зупинити агресора.
13 Березня, 2021 р., 18:43
Частинка добра, сонечка і весни у кожний двір, оселю, родину сьогодні завітала зі свята Весни, яке відбулося у різних локаціях нашої Знам’янської міської територіальної громади.
12 Березня, 2021 р., 15:50
Публікація про призначення стипендій за високі спортивні досягнення викликала спалах обговорень у соціальній мережі.  Відділ молоді, спорту та охорони здоров’я надає пояснення.
12 Березня, 2021 р., 14:17
Зважаючи на важливість та невідкладність розгляду питання щодо безпечного використання мережі Інтернет дітьми, необхідності активізації та посилення превентивної роботи з кібербезпеки в закладах освіти міста 
12 Березня, 2021 р., 14:07
14 березня Україна вшановує  мужність та героїзм захисників своєї  незалежності, суверенітету і  територіальної цілісності, українських добровольців.   В цей день 2014 року перші  500 бійців- добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований батальйон оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького – добровольче  формування Національної гвардії України.
12 Березня, 2021 р., 13:46
Публічне представлення звіту про виконання бюджету міста Знам’янки за 2020 рік
12 Березня, 2021 р., 11:14
Напередодні Дня землевпорядника, який в Україні відзначається щорічно у другу суботу березня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко, секретар міської ради Вікторія Зеленська, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова   зустрілися з фахівцями галузі. 
12 Березня, 2021 р., 08:44
Під головуванням керуючого справами Знам’янського міськвиконкому Лілії Меренкової відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо призначення стипендії за високі спортивні досягнення. 
12 Березня, 2021 р., 08:20
Щиро вітаємо вас із професійним святом - Днем землевпорядника. Ми високо цінуємо вашу працю та професіоналізм в управлінні земельними ресурсами нашої громади, та маємо надію, що ви і надалі будете працювати над удосконаленням земельних відносин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень