Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Представили нового директора

Дата: 12.08.2021 16:25
Кількість переглядів: 1772

Фото без описуСьогодні, 12 серпня  2021 року, у приміщенні міської лікарні Знам’янський міський голова Володимир Сокирко представив директора комунального підприємства «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» - Руслана Пушкаренка.

У своєму вітанні міський голова побажав керівнику успіхів у роботі у цей надскладний для медицини час. Також звернувся до усього колективу лікарні усіляко сприяти керівнику для вирішення спільних питань. В свою чергу міський голова пообіцяв підтримку з боку влади для налагодження співпраці і порозуміння та допомогу з боку влади і депутатського корпусу.
«Руслан Володимирович має досвід щодо організації роботи у галузі охорони здоров’я, а отже ми покладаємо на нього великі сподівання», – підкреслив  Володимир Феліксович.
Фото без описуПривітали Руслана  Пушкаренка з призначенням  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів  Дмитро Молодченко та начальник відділу охорони здоров’я Тетяна Іваськів.
Також, вітали свого нового очільника і колеги – працівники лікарні.
Після офіційних заходів очільник  міста разом з новим директором та заступниками побували у відділеннях лікарні, поспілкувалися з медичними працівниками, ознайомилися з обладнанням, умовами перебування та лікування хворих. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень