Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Яскраве літо

Дата: 12.08.2021 11:49
Кількість переглядів: 1545

Фото без описуЗдається, зовсім нещодавно ми розповідали про те, як маленькі знам’янчани вирушили на оздоровлення та відпочинок в дитячий заклад «Крилатий» (https://znam.gov.ua/news/1626516830/). Та ось діти і повернулися. Батьки дітей, що перебували на відпочинку із задоволенням діляться враженнями, які накопичувались під час перебування в «Крилатому».

А вражень безліч! Адже персонал закладу створив та забезпечив всі умови для безпечного, яскравого, корисного відпочинку, насиченого конкурсами, іграми, екскурсіями і, звичайно морським колоритом. Діти повернулися веселими, загорілими, здоровими та привезли із собою безцінний багаж вражень, емоцій, фото та відео про дійсно насичене літо!

Хочемо подякувати персоналу професійних фахівців, які забезпечили такі гарні умови для перебування дітей та особисто директорові закладу – Савченку Ігорю Леонідовичу, який особисто постійно інформував відділ молоді та спорту про перебіг подій щодо наших відпочивальників.

Сподіваємось на подальшу співпрацю, адже всі ми прагнемо щоб якомога більше дітей особливих категорій було охоплено якісними послугами щодо оздоровлення та відпочинку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень