Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Подарунок-сюрприз від місцевої поетеси

Дата: 12.08.2021 10:24
Кількість переглядів: 1267

Фото без описуНещодавно міська бібліотека-філія №1 отримала подарунок-сюрприз для своїх читачів від місцевої поетеси Рогової Галини Миколаївни, за що ми всі їй щиро вдячні!

Ця книга «В колі моїх думок» - своєрідний підсумок поезії автора, яка описує емоційний стан людини, що відчуває душею і серцем різні життєві ситуації, повагу до традицій свого народу та вболіває за сьогодення і майбутнє України. Бібліотекарі завжди знайомлять своїх користувачів з новинками літератури. Ось і цього разу організували виставку-репортаж «Краса поетичного слова Знам’янщини», на якій було представлено поезію наших талановитих поетів – земляків: А.Загравенка, Г. Рогової, Е. Баргамон, С. Олійничук, М. Марцина, В.Бєлової, Т. Стеблевської та ін.. 
Запрошуємо всіх шанувальників поезії отримати душевну насолоду та гарний настрій від прочитання цих щирих, чуттєвих та пронизливо тонких поетичних віршів! За словами нашої знаменитої української поетеси Ліни Костенко «Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі».
Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської  ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень