Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Лютого, 2021 р., 16:27
150 років тому, 25 лютого, на Волині, у Новоград Волинську, у сім’ї Косачів народилась донька. Синьоока білява дівчинка із душею гордою і ніжною, серцем лагідним і чистим. Характером сильним, волею незламною. Мама назвала її Лесею. Леся рано почала складати вірші. Батьки їй в цьому допомагали.
25 Лютого, 2021 р., 10:55
Відділом ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради (нач. Олександр Денисов) проведено щомісячне періодичне поновлення бази даних Державного реєстру виборців на підставі відомостей, наданих суб’єктами подання за січень 2021 року:
24 Лютого, 2021 р., 15:20
В інклюзивно-ресурсному центрі продовжується робота з надання корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами.
24 Лютого, 2021 р., 14:16
На виконання плану роботи Знам'янського міського центру соціальних служб здійснено об’їзд сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. Відвідано 12 сімей, в яких виховується 27 дітей. 
24 Лютого, 2021 р., 11:07
8 лютого 2021 року відбулося засідання міського методичного об’єднання  вчителів іноземних мов  з теми “Формування позитивної мотивації до вивчення іноземних мов”. Зустріч відбувалася у формі онлайн-конференції на платформі zoom.us.
23 Лютого, 2021 р., 12:54
17 лютого 2021 року, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко, відбулося засідання конкурсної комісії з визначення банку для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Знам’янської міської територіальної громади на депозитних рахунках у 2021 році.
22 Лютого, 2021 р., 15:17
До складу Знам’янської територіальної громади увійшли території: Знам’янської (м. Знам’янка), Знам’янської Другої (смт. Знам’янка Друга та с.Водяне) та Петрівської (с. Петрове, с.Сокільники, с.Новоолександрівка) територіальних громад. У зв’язку з цим до служби у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради були передані особові справи дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах,  які знаходилися на обліку  служби у справах дітей Знам’янської районної державної адміністрації. 
22 Лютого, 2021 р., 14:00
Під головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання VІІ сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
22 Лютого, 2021 р., 10:44
Відбулися  установчі  збори інститутів громадянського суспільства по формуванню громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.  Присутній на засіданні, Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, разом зі своїми профільними заступниками привітав усіх присутніх, побажав активно працювати на користь територіальної громади.
22 Лютого, 2021 р., 08:20
У Знам’янській міській територіальній громаді відзначили День Гідності та Свободи покладанням квітів до пам’ятного знаку «Героям, загиблим за свободу та незалежність України», вшанувавши тих, хто віддав життя за демократичні цінності, незалежність України та можливість вільного, свідомого вибору європейського майбутнього для рідної держави. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень