Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Березня, 2021 р., 11:13
У березні ми відзначаємо прекрасне весняне свято, жіноче свято – 8 Березня.  Жінка думає серцем, - кажуть в народі. Але останнім часом часто дискутують про роль жінки в сім'ї, суспільстві, оскільки нині її роль не обмежується лише вихованням дітей і турботами про чоловіка. "Слабка половина" сьогодні, як правило, поєднує з побутом роботу, саморозвиток, займається часто активною громадською діяльністю.
02 Березня, 2021 р., 14:55
Під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка 18 лютого  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено  та затверджено 17 проєктів  рішень.
02 Березня, 2021 р., 13:39
Творчий колектив Будинку культури смт Знам’янка Друга впевнений, що всі мами люблять красу і затишок. Нехай вони говорять, що їм потрібні корисні подарунки, але насправді просто обожнюють милі штучки, які дарують відчуття поваги, турботи та любові.
02 Березня, 2021 р., 13:35
Ще вчора у соціальній мережі поширилося відео, на якому мешканці громади звертали увагу на небезпечну ситуацію, що трапилася на території Привокзального масиву (тротуарна доріжка по вул. Віктора Голого в районі Знам’янського дитячого будинку-інтернату ІІІ- ІV профілю).
02 Березня, 2021 р., 10:24
28.02.2021 року у м. Кропивницькому,  за участю ветеранської спільноти та сімей загиблих – Героїв учасників АТО/ООС, відбувся  захід з вшанування пам'яті воїнів-героїв, які віддали життя за незалежність Батьківщини  внаслідок  бойових  дій у зимовий період в російсько - українській війні.
02 Березня, 2021 р., 08:49
Під головуванням голови Громадської ради Наталії Тишкевич, за участі начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірини Зіньковської, відбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.
01 Березня, 2021 р., 16:00
25 лютого відбулося засідання Ради розвитку громад та територій, на якому виступили члени Правління АМУ – Тернопільський міський голова Сергій Надал, Маріупольський міський голова Вадим Бойченко, а також мер міста Золотоноша Віталій Войцехівський.
01 Березня, 2021 р., 15:27
Відповідно до Порядку взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк Центр соціальних служб надає соціальні послуги, здійснює (за потреби) соціальний супровід осіб віком до 35 років.
01 Березня, 2021 р., 13:55
27-28 лютого 2021 року у Знам’янці відбувся Відкритий турнір з гандболу серед ветеранів. Команди  продемонстрували всі якості притаманні спортивному азарту та прагненню до перемоги. Окрім гарної спортивної підготовки, були в наявності і взаєморозуміння на полі, і повага до суперника і дружня підтримка. 
01 Березня, 2021 р., 08:44
150 років тому на літературному небосхилі України спалахнула яскрава зірка – окраса і гордість української нації - Леся Українка. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень