Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мистецькі вихідні продовжуються

Дата: 16.08.2021 16:01
Кількість переглядів: 991

Фото без описуДля кожного Українця найдорожчі кольори жовтий та синій. То ж бути завжди в тренді та виділятися серед інших вирішив Будинок культури смт Знам’янка Друга запропонувавши в рамках проекту «Мистецькі вихідні» сплести сувенірні браслети в державних кольорах. Діти із задоволенням плели браслети і спілкувалися між собою, а найшвидші зробили навіть по декілька штук і дарували перехожим.  

Краєзнавчим музеєм була підготовлена експозиція «Родзинки археологія Знам’янщини» перед Міським палацом культури. Експозиція була присвячена Дню археолога, що відзначається в Україні 15 серпня кожного року.  В експозиції були демонстровані зображення цінних артефактів археології з фондів музею, світлини спільної українсько-британської археологічної експедиції у Небелівці Новоархангельського району, в якій брав участь герой бойових дій на Сході України Віктор Голий, представлення старовинних знахідок періоду бронзової та залізної доби, скіфського часу, козацького періоду України.  Експозиція викликала зацікавленість глядачів різних вікових категорій.

Фото без описуІгротека «Веселими стежками літа» була проведена в  центральній бібліотеці. Грайливо, цікаво та сонячно пройшов літній, незабутній день в бібліотеці, який подарував дітям атмосферу веселих пригод, приємних зустрічей, цікавих розваг, ігор, вікторин та море неймовірних книжечок.

В рамках реалізації проекту «Мистецькі вихідні» в Знам'янській юнацькій бібліотеці була проведена бібліотечна подорож по енциклопедичним виданням «Будеш книги ці читати, все на світі будеш знати».

Бібліотекарі бібліотеки-філії №3 завжди шукають можливості, щоб зробити дозвілля юного користувача не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Сьогодні під час weekend «Книга збирає друзів» діти весело, цікаво та, як завжди, із користю мандрували сторінками книжок, дитячих журналів, брали участь у вікторинах та конкурсах.

Фото без описуРекламний віраж «Читацькі хіти» в рамках загальноміського проєкту #МистецькіВихідні 14 серпня був розташований в зоні відпочинку біля бібліотеки-філії №2. Мешканці та гості смт Знам’янка Друга мали змогу ознайомитись із книжковими вподобаннями наших користувачів, із новинками бібліотеки, а також обговорити, яку літературу вони полюбляють читати.

Година веселих розваг «Бібліотечне літо для активних і невгамовних!»  пройшла в  Бібліотеці-філії №1. Наші маленькі читачі залюбки проводять час в бібліотеці. Ось і сьогодні всі дружно складали літературні пазли, а також казкове лото, робили з конструктору різноманітні іграшкові конструкції, а хлопці старшого віку грали в інтелектуальну гру – шахи, разом з бібліотекарем розгадували ребуси, відгадували загадки про літо, згадували та розповідали вірші, в яких описується ця улюблена дітьми пора року.

У залі міського Палацу культури відбувся показ мультфільму для малечі «Микита Кожум’яка», а у вечірню годину біля міського Палацу культури відбувся показ фільму «Круїз у джунглях».

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень