Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку

Дата: 19.08.2021 07:59
Кількість переглядів: 949

Фото без описуПід головуванням заступника голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку Наталії Клименко, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської,  відбулося засідання зазначеної постійної комісії.

Члени постійної комісії розглянули проєкти рішень, що запропоновані міським головою на розгляд п’ятнадцятої сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Розглянувши проєкти рішень, що стосуються управління майном комунальної власності, внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади депутатами запропоновано винести їх на розгляд міської ради  із змінами та доповненнями, що надійшли від суб’єктів подання протягом їх оприлюднення.

Фото без описуЧлени комісії рекомендували винести на розгляд міської ради положення про відділ забезпечення діяльності  міської ради, положення архівного відділу Знам’янської міської ради  зі змінами  та  положення про відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю з доповненнями.

Під час розгляду проєкту Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Знам’янської міської ради, запропоновано, при наявності фінансування, виплачувати 500 грн., як суму грошової винагороди при нагородженні Почесною грамотою.

Обговорено 45 проєктів рішень з питань регулювання земельних відносин, а також заслухано інформацію начальника відділу земельних питань Алли Грицюк щодо підстав для їх винесення на розгляд міської ради.

Фото без описуЗа результатами розгляду питань порядку денного, депутатами надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради – члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку Наталія Клименко, Ігор Крижановський, Ірина Зіньковська, Світлана Бабаєва, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко та Олег Гребенюк, директор КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко, в.о. директора КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради Микола Коноваленко, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, заявники.

 

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень