Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

XV сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 20.08.2021 22:43
Кількість переглядів: 982

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання XV сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

До початку пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту Володимира Джулая було проведено спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого, відповідно до вимог Регламенту Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, було розглянуто зміни та доповнення до проєктів рішень, що надійшли після засідання постійних комісій з розгляду питань чергової сесії.

Фото без описуНа початку пленарного засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблих на Сході України героїв-знам'янчан.

За пропозицією спільного засідання постійних комісій міської ради, за результатами голосування, порядок денний сесії було затверджено зі змінами (виключено три питання порядку денного).

За результатами роботи п’ятнадцятої сесії міської ради затверджено 65 рішень, у тому числі 44 з питань регулювання земельних відносин та 6 депутатських запитів.

У різному, депутатами піднімалися питання якості виконання робіт з благоустрою; проведення Дня депутата та розгляду на ньому результатів аудиту КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка»; подання регресних позовів з метою відшкодування збитків, завданих бюджету громади, що виникли у результаті дій посадових осіб.

Фото без описуМіський голова Володимир Сокирко запросив депутатів прийняти участь у загальноміських заходах з нагоди відзначення в місті Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України.

Участь у роботі сесії міської ради взяли 20 депутатів міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

 

Відділ забезпечення діяльності міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень