Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Серпня, 2021 р., 08:29
Вакцинація — найефективніший спосіб захисту від інфекційних захворювань. Імунна система реагує на введену вакцину, виробляючи імунітет проти інфекції, і таким чином формує у людини захист проти хвороби. Переваги вакцинації: •    ймовірність тяжкого перебігу захворювання та ускладнень зменшується на 60%; •    ймовірність смертельних випадків зменшується на 80%; •    частота госпіталізацій зменшується приблизно на 50%.
09 Серпня, 2021 р., 08:23
Під головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання позачергової XIV сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
08 Серпня, 2021 р., 21:20
Від Ваших знань, умінь та навичок залежить безпека, комфорт і затишок наших осель, офісів, цехів, спортивних залів та усіх інших будівель. Ми пишаємось тим, що наші земляки - професіонали будівельної справи, які виконують будівельні роботи якісно і надійно. Це дуже нелегка професія. Але вона вкрай необхідна людям. Справжні професіонали будівельної галузі завжди користуються попитом і повагою.
06 Серпня, 2021 р., 13:54
До святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України за ініціативи Асоціації спортивного танцю Кіровоградської області 21 серпня 2021 року о 17:00 на сцені Дендропарку відбудеться творчий проект "Марафон дитячих мрій" з девізом "Миру, радості, добра рідній Україні!" 
06 Серпня, 2021 р., 08:20
Позачергова 14 сесія Знам'янської міської ради 8 скликання  
05 Серпня, 2021 р., 17:37
4 серпня відбувся перший міський туристично-патріотичний захід «Сімейний похід», для ветеранів АТО/ООС Знам‘янщини та їх дітей з метою активного відпочинку, спілкування, знайомства та зближення. 
05 Серпня, 2021 р., 17:32
04 серпня 2021 року Знам’янським міським головою Володимиром СОКИРКОМ було проведено нараду із секретарем Знам’янської міської ради, керуючим справами (секретарем) виконкому, начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, керівниками закладів охорони здоров’я та комунальних підприємств міста та ін.
05 Серпня, 2021 р., 16:18
Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради інформує, що відповідно до п. 7 ст. 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту» та Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області, затвердженого рішенням Знам’янської міської ради від 18 червня 2021 року № 423, 04 – 05 серпня 2021 року проведено зустрічі кандидатів на посаду директора навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ № 2 – ліцей» Погребняк Оксаною Вікторівною та Філіповою Світланою Миколаївною, з кандидатом на посаду директора Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Бриковою Світланою Геннадіївною, з кандидатом на посаду директора Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Лядський Володимиром Анатолійовичем із трудовими колективами даних закладів.          В ході зустрічей кандидатами презентовано стратегії розвитку закладів загальної середньої освіти на майбутні 5 років та шляхи їх реалізації.  
05 Серпня, 2021 р., 08:56
4 серпня 2021 року радником міського голови Володимиром МУХУРОВИМ за дорученням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка було започатковано та здійснено перший міський туристично-патріотичний захід «Сімейний похід» для ветеранів АТО/ООС Знам’янщини та їх дітей.
05 Серпня, 2021 р., 08:00
Знам’янська міська рада нагадує про оголошений конкурс проєктів соціальної дії який реалізовується на території громади за підтримки Фонду «Об’єднання», Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні в рамках Програми розвитку локальних ініціатив 2021 оголошують конкурс проєктів соціальної дії серед жителів громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень