Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні працівники Національної поліції!

Дата: 04.07.2022 08:22
Кількість переглядів: 473

Фото без описуЩиро вітаю Вас з професійним святом! 

Український поліцейський сьогодні - це професійний помічник, який готовий прийти на допомогу кожному громадянину у складній ситуації. Це відданий патріот, готовий захищати свою країну від зовнішнього ворога. І зараз, тисячі поліцейських доводять свою мужність на війні з російським агресором.  

В умовах масштабного вторгнення Росії в Україну завдання, які виконують українські правоохоронці стали дещо більш специфічні – це і робота на блок-постах, це і патрулювання з метою виявлення диверсійно-розвідувальних груп, співпраця із військовослужбовцями, і виконання таких завдань, які більше відносяться до територіальної оборони.

 Ваша робота в громаді не легка праця, особливо під час воєнного стану. Але я впевнений, що кожен поліцейський офіцер докладає максимум зусиль адже розуміє, що порядок і безпека у кожній громаді це порядок і безпека у державі.

Бажаю вам міцного здоров’я, успішного виконання поставлених завдань, якнайшвидшої перемоги над ворогом та щасливого майбутнього під мирним українським небом

 Слава Україні! Героям Слава! 

З повагою,

Знам’янський
міський голова                                                                                 Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень