Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Серпня, 2021 р., 18:10
День народження міста – це особливий день, і тому відділ культури і туризму (начальник С.Бабаєва), міський Палац культури (директор Н.Альошина) відповідально і творчо готувалися до свята.
03 Серпня, 2021 р., 08:21
Автопарк КП "Комбінат комунальних послуг" поповнився новою сучасною технікою - машиною дорожньою комбінованою зі змінним обладнанням (з піскорозкидальним обладнанням, поворотним відвалом, тентом) на базі самоскида МАЗ - 5550С3.
02 Серпня, 2021 р., 14:52
У День міста на маленьких  знам’янчан чекало безліч розваг. В тому числі і перегони на самокатах, що проходили у затишку Проспекту Шкільного.
02 Серпня, 2021 р., 13:51
«Шахове королівство» так цього року назвали організатори свята локацію, де відбувались змагання з шахів. Як завжди на шаховому турнірі вирувала атмосфера напруженої інтелектуальної боротьби. До Дня міста прийшли позмагатися 20 учасників. 
02 Серпня, 2021 р., 13:15
На виконання рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 22.07.2021 року №204 «Про затвердження результатів щорічного огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» у 2021 році», секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Біліченко завітали до переможців та призерів цьогорічного Конкурсу, привітали та вручили Сертифікати на виконання робіт, а також пам’ятні подарунки.
02 Серпня, 2021 р., 11:08
Шановні залізничники! Виконавчий комітет Знам’янської міської ради щиро вітає вас із професійним святом – Днем профспілки залізничників і транспортних будівельників України!
01 Серпня, 2021 р., 08:54
У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День народження рідного міста. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини. 
30 Липня, 2021 р., 12:45
В рамках соціального партнерства, та з метою запобігання цьому явищу начальник відділу молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому  Руслана Ладожинська відвідала Знам'янську міськрайонну філію Кіровоградського обласного центру зайнятості, де взяла участь в тематичному семінарі  «Торгівля людьми – сучасна форма рабства».
30 Липня, 2021 р., 09:08
Шанованих людей в Україні завжди вітають гарною піснею. Тож і ветеранів – колишніх керівників знам’янських підприємств та установ на зустрічі з міською владою солісти вокальної студії «Мелос» МПК та народного хору «Джерело» локомотивного депо привітали низкою українських пісень. А оскільки зустріч відбувалася напередодні Дня народження нашого міста, це була гарна нагода до підсумків зробленого, спогадів, ще раз озвучити, за що цінуємо рідну Знам’янку і чим пишаємось.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень