Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська міська територіальна громада отримала 6 електричних пічок для облаштування компактних місць проживання внутрішньо переміщених осіб.

Дата: 06.07.2022 08:36
Кількість переглядів: 800

Фото без описуСекретар міської ради Вікторія Зеленська провела робочу зустріч з координатором по Кіровоградській області, представником громадської організації «Громадський дім» Артемом Кривоносом та головою ГО «Стратегія майбутнього» та Кіровоградської обласної організації Спілки жінок України Тетяною Котенко.

Під час розмови обговорили актуальні методи організації соціального захисту та соціального забезпечення внутрішньо переміщених осіб.

Артем Кривоніс зазначив, що головною метою їх діяльності є підвищення потенціалу 6 територіальних громад на території Полтавської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей та гуманітарних центрів. забезпечення їх здатності реагувати на кризу та допомога ВПО з територій, на яких проводяться активні бойові дії, адаптуватися в нових, безпечних місцях перебування.

Вікторія Володимирівна ознайомила присутніх з поточною ситуацією у громаді та зазначила, що Знам’янська міська рада завжди відкрита для активної співпраці, націленої на покращення комфортних умов для перебуванні на території громади вимушених переселенців.

На завершення дебютної робочої зустрічі ГО «Громадський дім» в рамках реалізації проєкту «Подолання кризових умов для ВПО», що фінансується Німецьким Товариством міжнародного співробітництва (GIZ) передала Знам’янській територіальній громаді для облаштування компактних місць проживання внутрішньо переміщених осіб: 6 електричних пічок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень