Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято тих, хто щодня на службі пізнає ризики і небезпеку

Дата: 04.07.2022 10:49
Кількість переглядів: 650

Фото без описуЩороку 4-го липня в Україні відзначається День Національної поліції України – це свято тих, хто щодня на службі пізнає ризики і небезпеку, та попри будь-які негаразди виконує свій важкий, але важливий для суспільства обов’язок. 

Привітати поліцейських з професійним святом завітав Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

-    Щиро  вітаю вас із Днем Національної поліції України. Важкі поліцейські будні вимагають від кожного з Вас високого професіоналізму та зразкової дисципліни. На Вас покладено відповідальне й благородне завдання – захист життя та здоров’я  людей, прав і свобод громадян, ведення боротьби зі злочинністю та охорона громадського порядку - звертається до присутніх начальник відділу поліції №1 (м.Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, майор поліції Сергій Стешенко.

-    Ваша робота в громаді не легка праця, особливо під час воєнного стану. Але я впевнений, що кожен поліцейський офіцер докладає максимум зусиль адже розуміє, що порядок і безпека у кожній громаді це порядок і безпека у державі. Бажаю вам міцного здоров’я, успішного виконання поставлених завдань, якнайшвидшої перемоги над ворогом та щасливого майбутнього під мирним українським небом - зазначає очільник громади.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв, загиблих за Незалежність України.

За багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання дорученої справи та з нагоди відзначення професійного свята – Дня Національної поліції України оголошену Подяку Знам’янської міської ради:

  • КОТИЗІ Анні Миколаївні, інспектору з режиму секретності відділу поліції №1 (м.Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, 
  • ГЕТЬМАНЕЦЬ Юлії Володимирівні, дізнавачу сектору дізнання відділу поліції №1 (м.Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області;
  • БУЛЬБІ Валерію Петровичу, старшому оперуповноваженому сектору кримінальної поліції відділу поліції №1 (м.Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, за багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання дорученої справи та з нагоди відзначення професійного свята – Дня Національної поліції України

Відповідно до Наказу Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області від 30.06.2022 чергове спеціальне звання поліції "капітан поліції" отримав Олександр Латчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень