Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Березня, 2023 р., 16:04
У багатоквартирному житловому будинку за адресою вул. Трудова, 7 нараховується 3 пасажирських ліфта.
13 Березня, 2023 р., 14:30
З 10 по 12 березня 2023 року в м.Кропивницький відбувся чемпіонат України з велоспорту. До участі у змаганнях долучилися 22 команди з різних територій України. Серед призерів чемпіонату право першості належить і вихованцям відділення велоспорту Знам'янської КДЮСШ (тренер-виклалач Сергій КОШЕВОЙ), а саме: КІКОТЬ Максиму (ліцей "Крила України" Знам'янської міської ради) - І місце у категорії молодші юніори; ЄМЧЕНКУ Дмитру (ліцей "Інтелект" Знам'янської міської ради) - І місце у категорії юнаки; КОНОНЕНКУ Івану, (ліцей "Дивосвіт" Знам'янської міської ради) - ІІІ місце в категорії юнаки. Від щирого серця вітаємо призерів змагань та зичимо безкомпромісних Перемог та високих здобутків!
13 Березня, 2023 р., 10:14
У суботу, 11 березня, у Знам’янці відбувся турнір з футзалу серед ветеранів спорту, присвячений пам’яті тренера-викладача Знам’янської міської КДЮСШ Валерія Олексійовича ЛЕНЯ.
10 Березня, 2023 р., 17:10
 Солдат   Олег  Володимирович  Кузін  загинув  04.03.2023 року   під  час виконання  бойового  завдання  із  забезпечення  національної  безпеки  і  оборони,  відсічі  та  стримування  збройної  агресії  російських  загарбників  у  ході  ведення  бойових  дій  в  районі  населеного  пункту  Дубово  – Василівка  Донецької  області  під час мінометного обстрілу. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати  найріднішої, дорогої  людини. Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою нашого земляка. Низький уклін. Церемонія прощання відбудеться 11 березня,  о 12.00 годині,  на площі Героїв Майдану.  Світла пам’ять про мужнього захисника України Олега Володимировича назавжди залишиться у серцях знам’янчан.  Вічна пам'ять і шана захиснику України!
09 Березня, 2023 р., 20:30
В рамках першого гранту отримано частину замовленого обладнання для місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб та комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг".
09 Березня, 2023 р., 20:08
Адміністрація виконавчого комітету Знам’янської міської ради звертається до Вас з проханням посприяти добровільному донорству крові, яка буде в подальшому використовуватися для надання медичної допомоги постраждалим в зоні бойових дій. Процедура забору донорської крові буде проводитись на базі комунального некомерційного підприємства «Кіровоградська обласна станція переливання крові Кіровоградської обласної ради» за адресою м. Кропивницький, вул. Преображенська 88 з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 13:00. Більше деталей можна отримати за телефоном +380669192778.
09 Березня, 2023 р., 14:39
Під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, 7 березня 2022 року відбулося засідання чергової 39 сесії Знам’янської міської ради.
09 Березня, 2023 р., 14:30
Весна 9 березня 1814 року подарувала нашій нації надію на відродження з попелища власної культури. Цією надією став геній літературної і філософської думки, художник, славетний син української нації – Тарас Григорович Шевченко. Сьогодні, 9 березня, в Україні  відзначають 209-у  річницю від  дня народження Тараса Шевченка – безсмертного генія українського народу. Вся творчість великого Кобзаря зігріта гарячою любов’ю до Батьківщини, пройнята священною ненавистю до ворогів і гнобителів народу. Його думи, його пісні, його полум’яний гнів, його боротьба за світлу долю трудового люду були думами, піснями,  боротьбою мільйонів. Поезію Шевченка люблять усі народи. Він віддав усі свої сили боротьбі за визволення рідної України. 
09 Березня, 2023 р., 08:32
Традиційно 8 березня наша держава із багатьма країнами світу відзначає Міжнародний жіночий день. Ця дата символізує боротьбу за рівність прав жінок та важливість її діяльності у суспільстві. Цього дня у приміщенні міського Палацу культури відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень