Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали з нагоди Міжнародного жіночого

Дата: 09.03.2023 08:32
Кількість переглядів: 332

Фото без описуТрадиційно 8 березня наша держава із багатьма країнами світу відзначає Міжнародний жіночий день. Ця дата символізує боротьбу за рівність прав жінок та важливість її діяльності у суспільстві.
Цього дня у приміщенні міського Палацу культури відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня. 

Знам’янський міський голова Володимир Сокирко подякував всім жінкам нашої громади, які, демонструючиФото без опису вражаючу

стійкість та силу духу, працюють та допомагають ЗСУ наближати той день, котрого всі ми так чекаємо.
"Дорогі наші жінки! Дякуємо за вашу доброту, розуміння, підтримку, ніжність, тепло та затишок в родині. Саме ви огортаєте близьких людей увагою, турботою та любов’ю. Саме ви створюєте надійний тил нам, чоловікам. Дякуємо нашим неповторним, сильним, незламним захисницям, які на рівні з чоловіками боронять рідну землю. Від усієї душі бажаю вам щастя, миру й добробуту. Нехай там, де ви з'являєтеся, розквітають посмішки і лунають компліменти. Нехай весна живе у ваших серцях за будь-якої погоди та за будь-якого настрою". Цього дня відзнаки міської ради отримали жінки  різних професій Знам’янської міської територіальної громади.

Глядачі мали змогу насолодитися виступами аматорських колективів та солістів міського Палацу культури та Центру дитячої та юнацької творчості.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

Фото без опису        

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень