Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбувся турнір з футзалу серед ветеранів спорту

Дата: 13.03.2023 10:14
Кількість переглядів: 165

Фото без описуУ суботу, 11 березня, у Знам’янці відбувся турнір з футзалу серед ветеранів спорту, присвячений пам’яті тренера-викладача Знам’янської міської КДЮСШ Валерія Олексійовича ЛЕНЯ.

Участь у турнірі взяли команди з Кропивницького, Олександрії та Знам’янки. Три команди зіграли у форматі одноколового турніру. Переможцем турніру стала команда з Олександрії.

Друге та третє місце, відповідно, посіли команди з Кропивницького та Знам’янки.

Також проводився турнір з пенальті. У ньому перемогу здобула команда Кропивницького. Друге та третє місце, відповідно, посіли команди зі Знам’янки та Олександрії.

Фото без описуПід час урочистого закриття турніру учасники змагань вшанували пам’ять Валерія ЛЕНЯ хвилиною мовчання. Переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами та дипломами відповідного ґатунку.

Також медалі отримали команди за турнір з пенальті. Дипломами відзначено найдосвідченішого гравця турніру – Миколу ГРАБОВСЬКОГО (м.Знам’янка) та найкращого бомбардира – Олександра КОРІННОГО (м.Кропивницький).

Завідуюча сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради Руслана ЛАДОЖИНСЬКА привітала переможців та подякувала спортсменам за підтримку гарних традицій Знам’янського футзалу і популяризацію цього виду спорту, та побажала миру, здоров’я, перемог у спорті та повсякденні.

Відділ освіти, молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень