Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Березня, 2023 р., 10:51
Під головування Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі голови Кропивницької районної військової адміністрації Віталія Пастушенко, начальника відділу з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Кіровоградської обласної військової адміністрації Сергія Воробйова, координатора Програми ДОБРЕ в Кіровоградській області Ярослави Ткаченко відбулася Презентаційна зустріч «Бізнес, влада та громадськість – крок до Перемоги!»
23 Березня, 2023 р., 11:53
Приємно, коли можна вийти з дітьми погуляти на дитячий майданчик. І малеча отримує море позитиву, і мама може спокійно спостерігати за її розвагами.
21 Березня, 2023 р., 16:30
Війна приносить важкі втрати для родин… Важкі втрати для нашої громади… Важкі втрати для України. Біль від цих втрат не заживе ніколи…
21 Березня, 2023 р., 14:32
Днями у залі засідань міської ради, за участі Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, секретаря міської ради Вікторії Зеленської, відбулося пленарне засідання IV сесії VII скликання Знам'янського міського парламенту дітей.
21 Березня, 2023 р., 12:16
Днями з робочим візитом до Знам’янскої міської територіальної громади завітали: заступниця голови обласної військової адміністрації Катерина Колтунова, радник голови Кіровоградської обласної військової адміністрації Галина Пастух.
20 Березня, 2023 р., 15:41
Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко, за участі секретаря міської ради Вікторії Зеленської, керівника відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації ОВА Сергія Воробйова, начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірини Зіньковської відбулася робоча зустріч питань цифрової трансформації, цифрового розвитку та цифровізації.
20 Березня, 2023 р., 13:30
З метою охорони дитинства, як стратегічного загальнонаціонального пріоритету, що має важливе значення для забезпечення національної безпеки України, виконавчим комітетом Знам’янської міської ради були внесені зміни до рішення виконавчого комітету №21 від 25 січня 2023 року «Про встановлення додаткових пільг під час організації харчування у закладах освіти Знам’янської міської територіальної громади», виклавши п.1 рішення в новій редакції.
20 Березня, 2023 р., 11:47
Особистий прийом проведено за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олега Гребенюка, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Лілії Меренкової, головного спеціаліста юридичного відділу Олени Буріко, начальника відділу культури і туризму Світлани Бабаївої, заступника начальника УМА ЖКГ Марини Берлової, керівника КП «Знам’янський ККП» Олега Чернявського.
19 Березня, 2023 р., 13:50
Солдат Крюков Микола Анатолійович загинув 08.03.2023 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України, в районі ведення бойових дій біля населеного пункту Богданівка Донецької області, в результаті бойового зіткнення з противником та танкового отримав поранення несумісні з життям.
19 Березня, 2023 р., 08:12
Вже традиційно у третю неділю березня своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень