Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової 39 сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 09.03.2023 14:39
Кількість переглядів: 179

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, 7 березня 2022 року відбулося засідання чергової 39 сесії Знам’янської міської ради.

Перед початком засідання сесії присутні вшанували хвилиною мовчання  героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

На черговій сесії міської ради, депутати внесли доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердили звіт про виконання бюджету Знам’янської міської територіальної громади за 2022 рік, внесли зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік.

За результатами голосувань затверджено: звіт про виконання фінансового плану за 2022 рік та структуру КНП "Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам’янської міської ради; хід виконання Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки за 2022 рік.

Депутатами затверджено Статут комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» у новій редакції.

Затверджено 4 положення, а саме: про відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради; про управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому; про управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради; про управління земельних ресурсів та агропромислового розвитку виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Також,  на сесії міської ради, за результатами голосування  затверджено Положення про співфінансування робіт з капітального ремонту житлового фонду та ремонту прибудинкової території ОСББ та ЖБК Знам’янської міської територіальної громади.

На черговій сесії міської ради, депутати взяли до відома хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2026 роки за 2022 рік.

Внесено доповнення до Програми розвитку культури, краєзнавчого туризму, збереження та охорони культурної спадщини на 2021-2025 роки та затверджено базову мережу закладів культури Знам’янської міської територіальної громади в новій редакції

Фото без описуКрім того, затверджено Програму приватизації майна комунальної власності Знам’янської міської територіальної громади на 2023-2026 роки та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації.

Внесено зміни до Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки та затверджено заходи Програми національного спротиву у новій редакції.

За результатами голосувань внесено доповнення до Положення про порядок найменування або перейменування площ,  проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, парків розташованих на території Знам’янської міської територіальної громади та визначено території, у межах яких діють квартальні, будинкові та вуличні комітети у новій редакції.

Підтримані питання про використання червоно-чорного прапора та порядку використання офіційної символіки Знам’янської міської територіальної громади.

Депутатами міської ради прийнято рішення, яким надано згоду виконавчому комітету Знам’янської міської ради на взяття в оренду частини приміщення  Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, яке знаходиться по вул. Чайковського, 13А в м. Знам’янка, для розміщення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Також, на сесії прийнято 9 рішень з питань регулювання земельних відносин.

За результатами роботи затверджено 38 рішень міської ради, у т.ч. 5 депутатських запитів.  

Участь у роботі сесії міської ради взяли 21 депутат міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень