Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Грудня, 2022 р., 13:58
В залі Знам’янської міської ради відбулися урочистості, присвячені Дню місцевого самоврядування. Серед присутніх були представники органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, виконавчого комітету та органів самоорганізації населення, колишні працівники – ветерани органів місцевого самоврядування.
07 Грудня, 2022 р., 11:11
Під таким гаслом пройшов ще один рік діяльності органів самоорганізації населення нашої громади. Такими словами кожен з нас починає свій день з 24 лютого, а виклики, що постали перед країною, стали рушійною силою до боротьби, праці, роботи для кожного українця.
07 Грудня, 2022 р., 08:05
Шановні жителі міста, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення, працівники міської ради!
06 Грудня, 2022 р., 08:02
Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. 6 грудня в нашій державі відзначають День Збройних Сил України. Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.
06 Грудня, 2022 р., 08:00
Шановні військовослужбовці! Шановні захисники і захисниці! Щиро вітаю Збройні Сили України з професійним святом!
05 Грудня, 2022 р., 15:42
Перед початком заходу у фойє міського Палацу культури пройшов міський благодійний ярмарок. Кошти, зібрані під час ярмарку, у сумі 3351 грн. будуть передані для придбання чергового авто для ЗСУ. Участь в ярмарку взяли вихованці й викладачі Центру дитячої та юнацької творчості, студенти й викладачі ДНЗ "Знам’янський професійний ліцей", члени релігійної громади "Святого Миколая" с.Цибулеве, представники громадських організацій: ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан», СПО «Патріот», ГО "Енергія молоді", ГО "Дай Лапу", ФОП Тетяна Комар.
05 Грудня, 2022 р., 14:00
Третього грудня  стартував Турнір  з фут залу на Кубок міського голови, присвячений Дню визволенню міста від фашистських загарбників. Цей турнір традиційний і в цьому році вже відзначає свій ювілей – 10 років. Так співпало, що участь у турнірі бере саме 10 команд, зазначу, що це своєрідний рекорд.
05 Грудня, 2022 р., 12:23
Знам’янська міська рада з метою належної підготовки населення до роботи в умовах можливої повної відмови енергосистеми України звертається до мешканців житлових будинків, які перебувають в управлінні комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг», об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та власників індивідуальних житлових будинків неухильно дотримуватися правил протипожежної безпеки під час використання пічного опалення, газобалонного обладнання та генераторів у побуті в разі можливої повної відмови енергосистеми України.
05 Грудня, 2022 р., 10:06
Під головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 25 листопада поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 31 проєкт рішення.
05 Грудня, 2022 р., 08:05
Шановні земляки! Міжнародний день волонтерів – це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень