Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

КОМАНДА БАСКЕТБОЛІСТОК ЗІ ЗНАМ’ЯНКИ – ПЕРЕМОЖЦІ ФІНАЛУ ІІІ (РАЙОННОГО) ЕТАПУ ЗМАГАНЬ З БАСКЕТБОЛУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Дата: 25.04.2024 14:29
Кількість переглядів: 57

Фото без опису24 квітня 2024 року в м.Кропивницький відбувся фінал ІІІ районного етапу всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з БАСКЕТБОЛУ» серед дівчат, у якому взяли участь спортсменки ліцею «Інтелект» Знам’янської міської ради, здобувши Перемогу на попередньому етапі - півфінал серед представлених до участі в ньому громад.

Команда юних баскетболісток мала стійку позицію у фінальній грі районного етапу, виборовши перемогу у команд-суперниць (Долинська, Бобринець, Катеринівка) та посіли почесне І МІСЦЕ 

Знам’янську міську територіальну громаду представляла команда у складі: Козачук Аліси (8-А клас), Оратовської Дар'ї (7-Б клас), Літвіненко Вероніки (7-Б клас), Пугачової Мирослави (7-Б клас), Сидоренко Євгенії (6-А клас), Малюти Дар’ї (6-І клас) та Ніконової Софії (6-В клас).

Керівник та  тренер команди – вчитель фізичної культури ліцею «Інтелект» Знам’янської міської ради КРИСІН Ігор Олегович.

Відтак, вітаємо наших переможців та їх тренера. Бажаємо успіхів, енергії, натхнення, сили, витривалості і лише перемог у майбутньому. Разом переможемо
Дякуємо команді дівчат ліцею «Інтелект» за гідне представлення Знам'янської міської територіальної громади в фіналі районного етапу Змагань з баскетболу Проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги!!!» Це дійсно важлива подія, як для дітей, так і для педагога. Вітаємо та зичимо успішних, стартів та переможної гри в обласному етапі Змагань вже незабаром, де Знам’янська ТГ представлятиме Кропивницький район! 

Разом до Перемоги та Нових звершень!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень