Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбувся інформаційний діалог працівників соціальної сфери з родинами загиблих знам'янчан

Дата: 26.04.2024 15:51
Кількість переглядів: 93

Фото без описуВійна стала страшним випробуванням для мільйонів українських родин. Нажаль, не обійшла вона і родини Знам’янської громади. З метою забезпечення належної підтримки відбулося засідання Координаційної ради родин загиблих Героїв.

Інформаційний діалог відбувся за участю:

- Знам′янського міського голови Володимира СОКИРКА;

- секретаря Знам′янської міської ради Вікторії ЗЕЛЕНСЬКОЇ;

- заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра МОЛОДЧЕНКА;

- радника Знам′янського міського голови Володимира МУХУРОВА;

- голови ГО «Єдина родина Знам′янщини» Анатолія ГОЛІКОВА;

- представників: Кіровоградського обласного «Центр – Ветеран»; управління соціального захисту населення; Пенсійного фонду України; служби зайнятості; КП «Знам′янська обласна бальнеологічна лікарня» КОР;

- керівництва АТ «Ощадбанк»;

- членів родин загиблих Героїв.

На початку зустрічі Знам′янський міський голова коротко поінформував присутніх про те, чим нині живе громада. Зокрема він повідомив, що за три місяці поточного року з бюджету громади виділено близько 12 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ, сектору безпеки та оборони. Володимир Феліксович наголосив на тому, що керівництво громади та усі структурні підрозділи виконавчого комітету відкриті до конструктивного діалогу по вирішенню нагальних проблем військовослужбовців, членів їхніх родин, родин загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.  

Вікторія Володимирівна акцентувала увагу присутніх, що діють місцеві програма заходів національного спротиву Знам’янської міської територіальної громади та програма соціального захисту населення Знам’янської міської територіальної громади, якими передбачені конкретні заходи та напрямки допомоги вищезазначеній категорії осіб.

Запрошені на захід представники закладів соціальної сфери та громадських об’єднань, які співпрацюють з ветеранами та їх родинами, обговорили з присутніми першочергові питання – пенсійне забезпечення, пільги на житлово-комунальні послуги, підтримка психологічного здоров’я, оздоровлення, соціальна адаптація, працевлаштування, створення власного бізнесу, грошова допомога, доступність соціальних послуг тощо.

У присутніх була можливість поставити питання, які їх хвилюють, та поспілкуватися окремо з кожним профільним фахівцем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень