Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Квітня, 2021 р., 15:20
31 березня під головуванням секретаря міської ради Вікторії Зеленської відбулося перше засідання організаційного комітету з підготовки та проведення у 2021 році заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.
01 Квітня, 2021 р., 14:17
У Міжнародний день сміху прийнято розігрувати родичів, друзів та знайомих. Міський Палац культури підготував веселі гуморески. 
01 Квітня, 2021 р., 08:55
Між КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради та Національною службою здоров’я України укладено договір за пакетом медичних послуг «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2».  В лікарні перепрофільовано 40 ліжок (два відділення по 20 ліжок) для лікування хворих на коронавірусну хворобу. 
31 Березня, 2021 р., 15:05
Протягом першого кварталу поточного року міська Організація ветеранів України за участі Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, секретаря міської ради Вікторії Зеленської, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів організувала ряд заходів.
31 Березня, 2021 р., 11:31
29 березня 2021 року під керівництвом голови МКМР, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової відбулося засідання міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення. 
31 Березня, 2021 р., 08:30
Між КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради та Національною службою здоров’я України укладено договір за пакетом медичних послуг «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2». 
30 Березня, 2021 р., 14:03
Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва
30 Березня, 2021 р., 12:50
Чотири десятки стаціонарних пунктів вакцинації від коронавірусу запрацювали на Кіровоградщині. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко.
30 Березня, 2021 р., 10:55
З метою підвищення рівня поінформованості представників бізнесу про вимоги законодавства спеціалісти Держпродспоживслужби Кіровоградщини розробили план заходів з налагодження комунікаційної та інформаційної роботи з суб’єктами підприємництва. Згідно з планом у м. Знам’янка, за участі Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко пройшов навчально-дискусійний семінар для суб’єктів підприємницької діяльності у сфері торгівлі та послуг з питань застосування та дотримання чинного законодавства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень