Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання XVII сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 22.09.2021 16:22
Кількість переглядів: 1224

Під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання XVII сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Перед початком пленарного засідання 17 сесії, під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту Володимира Джулая, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради на якому депутати обговорили проєкти рішень, що виносяться на розгляд 17 сесії.

Під час розгляду питань, депутати заслухали заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліану Пересадченко та начальника відділу поліції №1 (м.Знам’янка) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області Сергія Стешенка. За результатами розгляду, питання рекомендовано винести на розгляд міської ради.  

Також, на спільному засіданні  постійних комісій було розглянуто додатковий проєкт рішення «Про  надання в оперативне управління та на баланс КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради будівель та споруд», за результатами обговорення, запропоновано винести на розгляд 17 сесії міської ради.

На початку пленарного засідання 17 сесії міської ради міський голова традиційно привітав з днем народження депутатів міської ради, які відзначили свій день народження, а саме: Ірину Зіньковську, Оксану Перемот, Романа Кондратьєва та Юрій Григораша.

Міська рада затвердила 39 питань регулювання земельних відносин; використання майна комунальної власності – 2;  2 питання, що стосувалися бюджету Знам’янської міської територіальної громади; про роботу постійних комісій Знам’янської міської ради за 7 місяців 2021 року та про депутатські звернення депутатів Знам’янської міської ради; дві Програми «Безпечне правосуддя» на 2021 рік; Міська комплексна програма протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на 2021-2025 роки;  внесення змін до Міської програми «Обдарована молодь – запорука розвитку територіальної громади»; а також  утворення старостинських округів та затвердження Положення про  старосту старостинських округів та затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради в новій редакції, а також 8 депутатських запитів. 

Участь у роботі сесії міської ради взяли 24 депутати міської ради, заступники міського голови, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, голова постійної комісії  з питань  бюджету Кіровоградської обласної ради Сергій Коваленко, начальник відділу поліції №1 (м.Знам’янка) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області Сергій Стешенко.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Відділ забезпечення діяльності міської ради 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень