Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Травня, 2021 р., 16:32
Щороку, 9 травня ми згадуємо тих, чиє життя забрала Друга світова війна, низько вклоняємося та вшановуємо ветеранів та дітей війни, які на своїх плечах винесли тягар того часу, а у повоєнні роки підняли країну з руїн. Час невпинний…Небагато вже залишилось справжніх героїв, учасників війни… Обов’язок живих – всебічно подбати про кожного, хто виніс на своїх плечах труднощі війни, наближаючи час Перемоги.
06 Травня, 2021 р., 16:18
Відбулося засідання організаційного комітету з питань проведення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  за участю  керуючого справами(секретаря) виконавчого комітету Лілії Меренкової та членів оргкомітету.
06 Травня, 2021 р., 16:05
Наприкінці минулого тижня в рамках проведення профорієнтаційної роботи, основною метою якої було  - ознайомити молодих людей із професіями, актуальними на ринку праці регіону та можливостями набути ці професії в навчальному закладі обласного центру, до Знам’янської міської територіальної громади завітала делегація представників Кропивницького центральноукраїнського технічного університету, до якої увійшли: керівник центру довузівської підготовки Тихий Андрія Анатолійович та завідувач кафедри експлуатації та ремонту машин  Магопець Сергій Олександрович. 
06 Травня, 2021 р., 15:59
05 травня 2021 року Знам’янська дитяча музична школа ім. М.В. Лисенка провела щорічний творчий захід – конкурс серед учнів 1-2 класів «Відкриваємо юні таланти», який відбувся в дистанційному форматі.
06 Травня, 2021 р., 09:23
З початком весни наша громада озеленюється та розквітає. У посиленому режимі працюють комунальники, адже наближається свято Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
05 Травня, 2021 р., 13:26
Розпочалися роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття по вулицям Михайла Грушевського, Віктора Голого.
05 Травня, 2021 р., 10:07
Відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 27 квітня 2021 року № 78 "Про організацію транспортного забезпечення в поминальні дні" перевезення пасажирів 08 та 09 травня 2021 року до міських кладовищ здійснюватиметься по мірі накопичення людей:
02 Травня, 2021 р., 12:30
У ніч з 01 на 02 травня Знам’янський міський голова Володимир Сокирко , керуючий справами (секретар) виконавчого комітету  міської ради  Лілія Меренкова, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірина Зіньковська  побували у всіх семи Українських Православних храмах, де привітали священнослужителів та прихожан  храмів  зі святом Великодня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень