Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні жителі громади ! Прийміть щирі вітання з Днем партизанської слави України!

Дата: 22.09.2021 08:06
Кількість переглядів: 803

Фото без описуЦе – свято людей сильних духом, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. У цей день ми складаємо шану патріотам — і тим, хто не дожив до наших днів, і тим, хто через усе життя несе біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркі спогади про труднощі партизанських стежок. 

Перемога України разом з іншими націями була досягнута винятково могутньою волею простих людей, які захищали свою землю від неволі, рабства і зла. Ця могутня постава згодом відродилася у державній волі України, чия свобода немислима без подвигу, здійсненого у пеклі тієї війни.

Антифашистський опір Українського народу – це історія героїзму і жертовності наших батьків і дідів. Наш святий обов’язок – берегти пам’ять про мужність оборонців і визволителів рідної землі.

Низько вклоняємося вам, шановні ветерани, і висловлюємо щиру подяку за ваш подвиг. Бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу України !

З повагою,
Знам’янський
міський голова                                                                                 Володимир СОКИРКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень