Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Квітня, 2021 р., 15:31
Онлайн-хвилина пам’яті "Твій біль,Україна - Чорнобиль" 
26 Квітня, 2021 р., 14:52
26 квітня 1986 року навічно залишиться в пам’яті людей, як дата величезної техногенної та екологічної катастрофи …
26 Квітня, 2021 р., 13:34
26 квітня 2021 року відзначається 35-а річниця Чорнобильської трагедії і початку ліквідації наслідків техногенної катастрофи. За кілька років у Чорнобильському вирі побувало близько 600 тисяч звитяжців з усіх країн колишнього Союзу, які унеможливили повторні вибухи, розчистили територію станції та зібрали і поховали в грунті радіоактивне сміття, щоб не літала отрута у небі над Європою. З цих звитяжців близько 600 прибули із Знам'янки. З часом їх все менше серед нас.
26 Квітня, 2021 р., 11:18
У школі формування екологічної культури відбувається завдяки реальним систематичним і практичним заходам. Учні самостійно мають дійти висновку, що розв’язок екологічних проблем насамперед, в оволодінні екологічними знаннями, навичками природокористування, вихованні високого рівня екологічної свідомості й культури екологічними знаннями люди мають керуватися у повсякденні, вбачаючи в цьому норму поведінки. 
26 Квітня, 2021 р., 08:31
26 квітня 1986 року. Була весна – квітуча, напоєна запахами землі і нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними літерами буде вписана в історію нашого народу і людства, що про невелике місто Чорнобиль дізнається весь світ. Майже в центрі Європи сталася аварія, яку обгрунтовано вважають в світі техногенною і екологічною катастрофою. Ось уже 35 років ця невигойна рана ятрить українську землю. Чорнобильський смерч забрав життя багатьох людей, завдає шкоди здоров'ю мільйонів українців. Наслідки Чорнобильської  трагедії ще сотні літ відчуватимуть на собі майбутні покоління. 
26 Квітня, 2021 р., 08:16
Напередодні 35-ї річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС секретар міської ради Вікторія Зеленська разом з представниками Знам'янської міської організації Всеукраїнської громадської організації «Союз-Чорнобиль України" відвідали учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, які втративши здоров’я, перебувають в тяжкому фізичному стані.
23 Квітня, 2021 р., 13:32
В народних казках передається з покоління в покоління мудрість народу, усе що є вартим уваги нащадків, життєвий досвід, мрії народу та його почуття.
23 Квітня, 2021 р., 08:57
З метою забезпечення відкритості та прозорості, широкого та об’єктивного інформування громадськості про перебіг проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти звертається до всіх небайдужих громадян, представників громадських та суспільно-політичних організацій, батьківських комітетів, засобів масової інформації з пропозицією зареєструватися громадським спостерігачем за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень