Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні мешканці старшого покоління Знам’янської громади!

Дата: 01.10.2021 08:20
Кількість переглядів: 858

Фото без описуВід щирого серця вітаю вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана! Це свято людей, яким довелося багато пережити – боротьба за свободу рідної землі, відновлення зруйнованих міст і сіл в післявоєнні роки, тяжка щоденна праця.

Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам'яті українського народу. Глибока вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою. Ми схиляємо голови перед ветеранами-фронтовиками, які вибороли можливість прийдешнім поколінням жити під мирним небом.

А далі була відбудова вщент зруйнованої країни. Ви ростили хліб, вкладали сили і душу у виховання дітей, передаючи їм кращі людські якості – любов до своєї країни. І в цей день є прекрасна можливість сказати теплі слова подяки всім людям поважного віку за наше мирне сьогодення, за багаторічну добросовісну працю, доброту і мудрість.       

Дорогі наші ветерани та представники старшого покоління! Щиро і сердечно вітаю вас із святом вашої осені. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Нехай буйні вітри обходять ваші обійстя, а радість і добро оселяться в ваших домівках. Бажаю міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями, огорнутих турботою і теплом близьких!

З повагою,

Знам’янський
міський голова                                                                                 Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень