Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради восьмого  скликання

Дата: 28.09.2021 16:14
Кількість переглядів: 1215

Фото без описуПід головуванням міського голови Володимира Сокирка 23 вересня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 19,  затверджено   18  проєктів  рішень.

Рішенням виконавчого комітету зобов’язано Знам’янське міжміське комунальне підприємство “Бюро технічної інвентаризації“ видати  дублікати свідоцтв  про право власності на    житлові будинки  та  на  квартири;  відраховано   особу з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, із дитячого будинку сімейного типу, у зв’язку з досягненням ним повноліття за його власним бажанням.

Заслухано звіти керівників про виконання планів заходів з підготовки господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року, виконавчий комітет Знам’янської міської ради відмічає, що підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року завершується.

Станом на 01.09.2021р. реалізація заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 років знаходиться на завершальному етапі. Роботи з  підготовки до нового опалювального періоду були розпочаті відразу ж після завершення попереднього.

Надано доручення   міського голови керівникам установ, закладів та підприємств міста, начальникам управлінь та відділів виконавчого комітету  забезпечити завершення у повному обсязі робіт з підготовки об’єктів до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022   року в установлені терміни.

Виконавчим комітетом прийнято  рішення  «Про заходи щодо організації роботи по складанню проєкту  бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік», яким  визначений підхід формування дохідної та видаткової частини бюджету на 2022 рік.

Головні розпорядники, розпорядники коштів нижчого рівня та одержувачі бюджетних коштів  повинні забезпечити неухильне виконання даного рішення.

Погоджено розмір щомісячної плати за навчання в дитячій музичній школі  ім. М.В. Лисенка та встановлено  з 01 вересня 2021 року батьківську плату, у залежності від обраного фаху навчання,  на 2021/2022 навчальний рік, в таких розмірах:
·   для учнів  відділу фортепіано та концертмейстерства – 120  гривень;
·   для учнів  відділу народних та оркестрових інструментів  (клас гітари) –120 гривень;
·   для учнів вокально-хорового відділу (клас сольного співу) - 120  гривень;
·  для учнів  відділу народних та оркестрових інструментів  (класи: домри, бандури, скрипки, баяну, акордеону, сопілки, духових та ударних інструментів) – 110 гривень.

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про культуру», ст.ст.20, 22 Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу», рішенням виконавчого комітету  встановлено  тарифи на платні послуги, які надаються користувачам бібліотек - фізичним особам бібліотеками Знам’янської міської централізованої бібліотечної системи  та затверджено перелік  пільгових категорій читачів на право безкоштовного користування платними послугами міських бібліотек.

На підставі листа сільського голови Суботцівської сільської ради з метою забезпечення мешканців Суботцівської об’єднаної територіальної громади внесено зміни до штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» шляхом збільшення на  одну  штатну одиницю, а саме: сестра медична зі стоматології. Дане рішення вступає в силу після надання Суботцівською сільською радою рішення про виділення субвенції міському бюджету на виплату заробітної плати вказаному працівнику та укладення відповідної  угоди.

З метою забезпечення умов для розвитку та навчання дитини з особливими освітніми потребами спільно зі своїми однолітками  створено  у закладі дошкільної освіти № 8 «Світлячок» одну інклюзивну групу для дітей дошкільного віку на базі діючої групи на  період перебування на обліку в даному закладі дітей з особливими освітніми потребами  введено додатково до штатного розпису закладу  одну ставку посади асистента вихователя та 0,2 ставки посади вихователя.

Створено та затверджено перелік спеціалізованих служб цивільного захисту Знам'янської міської територіальної громади та Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту Знам'янської міської територіальної громади. 

Начальникам  спеціалізованих служб цивільного захисту міста до 01 жовтня 2021 року вказано розробити, затвердити та погодити у встановленому порядку Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту місцевого рівня; привести у відповідність організаційні і розпорядчі документи служби, розробити функціональні обов’язки особового складу; про виконання рішення інформувати сектор з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління земельних ресурсів, екології, благоустрою та надзвичайних ситуацій  до 15 жовтня 2021 року.

У зв′язку із змінами територіального устрою, змінами в структурі окремих місцевих органів затверджено в новій редакції Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, склад міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, Положення про міську комісію з питань евакуації, склад міської комісії з питань евакуації. 

Відповідно до пункту 2 статті 14, статті 78 Кодексу цивільного захисту України, Положення про єдину державну систему цивільного  рішенням виконавчого комітету керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації державного рівня на території Знам'янської міської територіальної громади призначено  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитра Молодченко. Затверджено обов’язки керівника.  Вказано керівникам суб’єктів господарювання всіх форм власності, які продовжують роботу в  умовах карантину на території населених пунктів міської громади, призначити керівників робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на об’єктовому рівні.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень