Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося пленарне засідання IV сесії VII скликання Знам'янського міського парламенту дітей

Дата: 21.03.2023 14:32
Кількість переглядів: 109

Фото без описуДнями у залі засідань міської ради, за участі Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, секретаря міської ради Вікторії Зеленської, відбулося пленарне засідання IV сесії VII скликання Знам'янського міського парламенту дітей.

Володимир Феліксович у своєму зверненні до присутніх підкреслив, що робота молоді в парламенті може стати основою майбутньої професії, адже вже сьогодні закладає правові знання, формує навички суспільно-політичної діяльності. Крім того, очільник громади зазначив, що саме від бачення молоді залежить формування майбутнього, як нашої Знам’янської громади, так і України.

Вікторія Володимирівна в свою чергу відмітила що, міська влада максимально відкрита до співпраці.

Фото без опису"Ваші ідеї перспективні та рушійні. Завдяки вам – наше місто може розвиватися та покращуватись. Всі пропозиції ми зафіксували і сподіваюся на плідну співпрацю в майбутньому",- зазначила секретар міської ради.

У ході зустрічі юні парламентарі прозвітували про пророблену ними роботу, розповіли про напрацювання, а також ідеї на майбутнє, які мають на меті втілювати спільно з міською радою. Голови профільних комісій розкрили проблемні питання щодо покращення благоустрою нашої територіальної громади з урахуванням потреб учнівської молоді.

Під час засідання була підписана трьохстороння Угода про співпрацю між Знам'янської міської радою, відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради та Знам'янським міським парламентом дітей.

Фото без описуГолова ГО «Нова Дружківка» Сергій Пронкін та фахівчиня з міського планування Ганна Павленко ознайомили присутніх з діяльністю своєї організації та націлили на спільні проєкти.

На завершення заходу учасники взяли участь у опитуванні щодо аналізу потреб молоді Знам’янської міської територіальної громади. З результатами опитування можна ознайомитися тут.

За наслідками роботи сесії Знам'янського міського парламенту дітей прийнято проєкт рішення щодо реалізації низки проєктів.

Сесія відбулась за участі начальника відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам'янської міської ради Людмили КЛИМЕНКО, головного спеціаліста відділу освіти Тетяни ПОПОВОЇ, головного спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталія ЗАЙЧЕНКО, Фото без описуголовного спеціаліста з питань інформаційно-комп’ютерного забезпечення відділу інформаційного діяльності та комунікацій з громадськістю Миколи СВИРИДЕНКА, завідувачки сектору молоді та спорту Руслани ЛАДОЖИНСЬКОЇ та 24 депутатів з числа учнівської молоді громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень