Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася робоча зустріч питань цифрової трансформації, цифрового розвитку та цифровізації.

Дата: 20.03.2023 15:41
Кількість переглядів: 279

Фото без описуПід головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко, за участі секретаря міської ради Вікторії Зеленської, керівника відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації ОВА Сергія Воробйова, начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірини Зіньковської відбулася робоча зустріч питань цифрової трансформації, цифрового розвитку та цифровізації.

Як повідомив Сергій Воробйов, основними питаннями, що обговорюються на таких нарадах є: організація взаємодії у проектах цифрової трансформації між ОВА та громадою, стан виконання доручень ОВА з питань цифровізації на місцевому рівні та організаційна та методологічна допомога органам місцевого самоврядування у створенні дієвих механізмів впровадження цифрових проектів.

"Основна мета – сформувати розгалужену систему місцевих партнерів, які синхронно з обласною владою працюватимуть над втіленням тих цифрових ідей, які в першу чергу є цікавими для громадян, мешканців та гостей області", - говорить Сергій Воробйов.

Фото без описуВ свою чергу керівництво міської ради повідомило про ті інструменти електронної демократії та цифровізації, які вже наразі використовуються виконавчим комітетом міської ради. Також Ліана Володимирівна окреслили наступні кроки щодо цифрової трансформації та впровадження електронного документообігу.

Вікторія Зеленська наголосила на потребі сформувати стратегічне бачення процесу, важливості зрозуміти, що громада хоче отримати і чи має вона спроможність той результат утримувати.

Участь у нараді також взяли: начальник відділ інфраструктури та інвестиційного розвитку Ігор Учанєв, головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталій Зайченко, головний спеціаліст з питань інформаційно-комп’ютерного забезпечення відділу інформаційного діяльності та комунікацій з громадськістю Микола Свириденко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень