Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янський міський голова Володимир Сокирко провів черговий особистий прийом громадян

Дата: 20.03.2023 11:47
Кількість переглядів: 329

Фото без описуОсобистий прийом проведено за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олега Гребенюка, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Лілії Меренкової, головного спеціаліста юридичного відділу Олени Буріко, начальника відділу культури і туризму Світлани Бабаївої, заступника начальника УМА ЖКГ Марини Берлової, керівника КП «Знам’янський ККП» Олега Чернявського.

На прийом до міського голови звернулась представниця молодіжної спільноти  смт. Знам’янка Друга, яка порушила питання щодо облаштування місць для культурного дозвілля молоді та дітей місцевої громади. 

Знам’янчанка звернулась з проханням виділити кімнату у будівлі Будинку культури смт. Знам’янка Друга та місце поза приміщенням, де б діти мали можливість проводити квести, здійснювати перегляд телевізійного та відео контенту, організовувати культурні заходи для об’єднання дітей та молоді з метою задоволення їх духовних та соціальних потреб у вільний час, щоб у свою чергу запобігти впливу негативних тенденцій на дітей. 

Також, було порушене питання про відновлення пішохідного переходу та дорожніх знаків  по вул. Перспективна у смт. Знам’янка Друга для здійснення безпечного перетину дітьми проїзної частини дороги.

Мешканець міської територіальної громади, пенсіонер звернувся з проханням надання фахової консультації та підготовки документів для оформлення спадщини.

З колективною справою звернулись мешканки північної частини громади щодо здійснення організаційних заходів для розчищення чагарників на території недіючого кладовища по вул. Коцюбинського. Порушили проблему стерилізації безпритульних собак на вулицях громади. Звернулись з пропозицією встановлення відео камери по       вул. Квітуча біля гаражів. 

Надійшло звернення від мешканця громади стосовно заміни огорожі навколо прибудинкової території багатоповерхового житлового будинку по вул. Михайла Грушевського. 

Міський голова за підсумками прийому дав доручення профільним заступникам та начальникам управлінь, відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, керівнику КП «Знам’янський ККП» щодо консультування, надання необхідної допомоги та здійснення заходів для вирішення порушених питань знам’янчанами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень