Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Вересня, 2021 р., 11:10
Вже стало доброю традицією 1 вересня проводити перший урок для школярів у центральній бібліотеці. Учні 8-го та 10-го класу НВК "Знам’янська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів №3-гімназія" поринули у захоплюючий світ квесту «З Україною в серці». Вони брали участь у відеовікторині «Україна на планеті Земля»; за допомогою української валюти згадали визначних українців; розгадували ребуси та склали великий пазл мапи України.Не залишилось поза увагою і рідне місто. Всі залюбки здійснили відео мандрівку в історію Знам’янки. А ще написали побажання Україні на плакаті «Бажаю тобі, Україно!»
02 Вересня, 2021 р., 10:14
Сьогодні, перший урок святкування 1 вересня, працівники бібліотеки – філії №3 провели у 9-В класі НВК «Знам’янська ЗШ I-IIIст. №2-ліцей» . Дві команди натхненно змагалися в патріотичній квесті Україна – це МИ!!! Учасники майстерно виконували завдання на таких станціях «Моя Батьківщина», «Чорна скриня», «Карта України», «Українці, які прославляли Незалежність України», «Неймовірні факти про Україну», «Народна скарбничка».
02 Вересня, 2021 р., 09:52
Літо закінчилося, а це значить, що час йти до школи. 1 вересня — найбільш зворушливий день для школярів. Тому учасники концертно-театральної студії «Азарт» Будинку культури смт Знам’янка Друга (керівник Карина Корнієнко) прийшли до учнів Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 з ігровою програмою «Добрий день, Країно Знань!». Веселі клоуни Валерія Кітілева та Анна Галицька привітали учнів зі святом та подарували чудовий настрій розважаючи присутніх загадками, активними руханками та дотепними жартами. Цікаво було не тільки дітям, а й батькам і вчителям.
01 Вересня, 2021 р., 16:09
Тримаючи  у долонях краплинки осіннього сонця, зрошеного щасливими спогадами прекрасної пори року, - літа, до закладів освіти міста завітало свято  Першовересня – свято «День Знань».
01 Вересня, 2021 р., 08:17
Щиро вітаємо вас із вересневим святом – Днем знань.   День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, надій і несподіваних зустрічей.
31 Серпня, 2021 р., 13:19
Розпочато роботи по об'єкту Капітальний ремонт дворової та прибудинкової території багатоповерхового житлового будинку №109 по вул. Калиновій.
31 Серпня, 2021 р., 10:51
Проблеми неформальної економіки і незадекларованої праці є одними з потужніших перешкод для всіх країн у забезпеченні гідної працім й високих темпів зростання.
31 Серпня, 2021 р., 08:43
Ось і літо промайнуло, а в центральній бібліотеці чарівний потяг разом з маленькими книголюбами знову прямував в книжкове царство, забираючи з собою останні промінці літа. Щирі, веселі дитячі посмішки, зацікавлені очі, піднесений настрій, азарт, командний дух – саме в такій атмосфері пройшла наша сьогоднішня зустріч під час літературної подорожі «Смішинки - веселинки». На дітей чекало безліч дивовижних відкриттів, незабутніх зустрічей, і, звичайно ж, сюрпризів.
31 Серпня, 2021 р., 08:33
Прикро, що літо дуже коротке! Хочеться, щоб воно ніколи не закінчувалося, щоб сонячні дні й тепла погода тривали цілий рік щоб гарний настрій не покидав нас!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень