Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Вересня, 2021 р., 06:02
Щиро вітаю Вас з професійним святом! Ваша професія – одна з найважливіших  професій на Землі. Щоденна праця в усі пори року за будь-якої погоди покликана примножувати зелене багатство країни, забезпечувати екологічну безпеку людей та гармонійну взаємодію суспільства й природи. Плекаючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд, Ви забезпечуєте надійний захист земельних угідь, поліпшуєте екологічний стан довкілля нашої громади.
18 Вересня, 2021 р., 09:50
Вакцинація проти коронавірусної хвороби в Україні розпочалася з 24 лютого 2021 року і  проходить поетапно згідно з Дорожньою картою. 
17 Вересня, 2021 р., 21:48
Виконавчий комітет Знам'янської міської ради оприлюднює уточнений графік руху на міських автобусних маршрутах загального користування № 6-А, № 6-Б, № 6-В на період реконструкції шляхопроводу в смт Знам'янка Друга, який діятиме з 20 вересня 2021 року.
17 Вересня, 2021 р., 12:50
Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу - професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України.
17 Вересня, 2021 р., 11:24
Сьогодні в Україні відзначають День рятівника. Це професійне свято аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян, які зробили внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.
17 Вересня, 2021 р., 11:17
З метою підготовки та проведення у громаді заходів з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня партизанської слави  керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Лілія Меренкова провела  засідання оргкомітету.
17 Вересня, 2021 р., 10:01
За участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту (голова Володимир Джулай).
17 Вересня, 2021 р., 09:57
16 вересня 2021 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва  Романа Кондратьєва, відбулося засідання зазначеної постійної комісії.
17 Вересня, 2021 р., 08:18
Прийміть щирі вітання з нагоди Дня рятівника. Професійне свято – День рятівника відзначають не тільки працівники аварійно-рятувальних служб, але й ті громадяни, що внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.
16 Вересня, 2021 р., 15:56
За сприяння Знам’янського міського центру соціальних служб в реалізації проекту «Оптимізація медичної допомоги ВІЛ-інфікованим особам в місті Кропивницький та Кіровоградській області» Благодійного фонду «Баварський дім, Одеса», з метою підвищення кваліфікації працівників центру соціальних служб та інших суб’єктів соціальної роботи відбувся тренінг на тему «Консультування з питань ВІЛ-інфекції, вірусних гепатитів та туберкульозу, профілактика стигматизації людей, які живуть з ВІЛ». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень