Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Турнір з гандболу серед молодих та досвідчених відбувся на території Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 22.08.2022 13:17
Кількість переглядів: 542

Фото без описуДнями на території Знам’янської міської територіальної громади за підтримки органів місцевого самоврядування відбувся турнір з гандболу серед молодих, активних і перспективних вихованців комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (далі по тексту – КДЮСШ) та досвідчених практиків – тренерів викладачів КДЮСШ і ветеранів ГК «Локомотив» Знам’янської міської територіальної громади.

До вітального слова на адресу команд-учасниць на початку турніру долучилися головні спеціалісти відділу освіти та відділу молоді і спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради Тетяна Попова та Андрій Сугарей, а також директор Знам’янської КДЮСШ Євгеній Гавришевський, які висловили слова вдячності активним і досвідченим спортсменам громади з даного виду спорту та до молоді Знам’янської міської територіальної громади з упевненістю у їх прогресивному майбутньому, за якими розвиток та здобутки, як в галузі спорту, так і в інших сферах життя українців й України загалом.

В ході турніру відбулися ігри між командами відділень юнаків та дівчат КДЮСШ, до яких увійшли вихованці: Козачков Артем, Філіпенко Дмитро, Філіпенко Артем, Бойчук Олександр, Чернишов Михайло, Плис Іван, Проценко Богдан, Альохін Олексій, Ананьєв Олександр, Мунтянов Кирило, Фараджулаєв Фадік, Харитонова Дарина, Литвин Софія, Дімітрієва Анастасія, Мінчук Карина, Хаярова Ксенія, Євтіхова Маргарита, Євтіхова Аліна.
Протягом двох таймів дівчата міцно тримали свою позицію у грі (1 тайм – 9:3, 2 тайм 6:9), але перемогу все ж вибороли хлопці, завершивши гру з рахунком 15:12. 

Кращими гравцями у турнірі з гандболу серед юнаків та дівчат - вихованців КДЮСШ визнано Чернишова Михайла та Литвин Софію.

Друга гра відбулася між вихованцями відділення «Гандбол» КДЮСШ, команду яких представляли: Стукаленко Артем, Франчук Антон, Сенюк Ярослав, Александренко Ярослав, Подолян Олександр та командою досвідчених суперників у даному виді спорту у складі: Євгенія Гавришевського, Миколи Лежненка, Сергія та Віктора Кураєвих.
Протягом двох таймів, перший з яких завершився  рівним рахунком 9:9, перевага  у другому належала команді юних спортсменів (рахунок 18:23).

Завершено інтригуючу гру в рамках турніру з гандболу між молодими та досвідченими виконанням післяматчевих булітів з рахунком 7:6 на користь вихованців КДЮСШ.

Підводячи підсумки турніру з гандболу за участю молодих та досвідчених гандболістів громади, усіх учасників та призерів відзначено та нагороджено грамотами виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Майбутнє України - це молодь, що зростає у власній державі!
Тож, тримаємо стрій, прямуємо до Перемоги! Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень