Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

24 серпня – День Незалежності України

Дата: 24.08.2022 07:34
Кількість переглядів: 503

Фото без описуШановні знам’янчани та гості нашої громади! 24 серпня 1991 року Україна відновила державну незалежність, що  стало вінцем тривалого шляху Українського народу до свободи. 

Із відновленням незалежності боротьба за державність не припинилася. Ми продовжуємо захищати свою свободу від російського агресора, адже пам’ятаємо, що окупація та роки бездержавності в XX столітті коштували нашому народу надто дорого. 

Внаслідок  Голодомору, Голокосту, державного терору, депортацій та воєн загинули мільйони українців. Тому за жодних обставин ми не маємо допустити повторення подібного лиха.

31 рік незалежності продемонстрував світу, що Україна відбулася як держава, здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати свободу та гідність, захищати свій суверенітет i територіальну цілісність. 

Нам вдалося побудувати толерантне суспільство, в якому знаходять спільну мову та взаємну повагу різні етнічні, релігійні, соціальні групи. 
 
Ми завжди повинні пам’ятати, що наша незалежність оплачується життями наших захисників i захисниць, які зупинили навалу i наближають перемогу над російським агресором.

Від усієї душі бажаю усім миру, щастя, добра та щедрої долі, успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України. 

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього України.

З повагою,

Знам’янський міський голова                                                                                         Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень