Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Розробка програми удосконалення послуги утримання доріг та тротуарів Знам'янської міської територіальної громади

Дата: 21.08.2023 08:47
Кількість переглядів: 327

Фото без описуВ рамках співпраці з Програмою "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)" в громаді розпочато роботу над покращенням послуги – утримання, ремонт та обслуговування доріг і тротуарів.

За участю програмного спеціаліста програми DOBRE відбулося перше засідання робочої групи з розробки програми удосконалення послуги.

Під час засідання обговорено концепцію Програми, етапи її створення, аналіз зацікавлених сторін та визначено основні проблеми в послузі.

Програма з покращення послуги утримання, ремонт та обслуговування доріг і тротуарів дасть можливість зробити комплексний аналіз стану доріг та тротуарів, а також сформувати завдання на найближчі роки та пріоритетні цілі.

Фото без описуРобота триває. Готуємо матеріали щодо поточної ситуації дорожньої інфраструктури нашої громади. Систематизуємо дані SWOT-аналізу, кожен з членів робочої групи готує свої пропозиції і бачення нашої кінцевої мети.

Зустріч відбувається у рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень