Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Бренд – це не просто логотип

Дата: 22.08.2023 10:26
Кількість переглядів: 98

Фото без описуВ межах проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в Знам'янській громаді розпочато роботу над створенням бренду громади.

Під час заходу розглянуто підходи до розробки бренду громад та приклади успішних і неуспішних брендів; залучення громадськості до всіх етапів розробки бренду громади та створення дорожньої карти, за якою далі буде рухатись робоча група в розробці бренду Знам’янської громади.

Фото без описуГоловне завдання, яке стоїть перед громадами – стати спроможними. Для цього територіальна громада повинна працювати в напрямку залучення додаткових інвестицій, щоб збільшувати джерела наповнення місцевого бюджету. В цьому може допомогти створення унікального бренду громади та її логотипу, метою втілення яких буде поштовх до економічного, інвестиційного, інтелектуального та культурно-духовного розвитку, оскільки сформує її позитивний імідж та зробить її впізнаваною.

Модераторкою заходу виступила Ірина Ткаченко - експертка з питань залучення та соціальної згуртованості проєкту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" Програми USAID DOBRE.

Бренд громади – в першу чергу це:

КОНЦЕПЦІЯ ПОЗИЦІОНУВАННЯ – яка громада, чим вона унікальна?

Фото без описуФІРМОВИЙ СТИЛЬ – єдиний стиль оформлення різної продукції, системи навігації, що покращить впізнаваність громади, описується в брендбуці

ЛОГОТИП – символ, який аудиторії в майбутньому, будуть асоціювати з громадою

МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ – стратегія втілення в життя бренду, рекомендації щодо дій, які зроблять громаду комфортною для проживання та цікавою для відвідування і співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень