Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Липня, 2023 р., 12:45
27 липня о 12.00 запрошуємо на онлайн-презентацію конкурсу «Громадські ініціативи для відновлення та розвитку територіальних громад», в межах якого буде надана підтримка на проєкти, що покликані активізувати жителів територіальних громад-партнерок Програми DOBRE в Дніпропетровській та Кіровоградській областях у процесах розвитку та відновлення, згуртуванні, популяризації та просування механізмів участі громадян у вирішенні питань місцевого значення, конструктивного діалогу та взаємодії різних груп жителів територіальної громади між собою, органами місцевого самоврядування для вирішення суспільно значущих проблем.
25 Липня, 2023 р., 11:27
20 липня 2023 року відбувся Пленум Знам’янської міської Організації ветеранів України (голова Г. Бабійчук), де прийняли участь: 63 члени ради організації та запрошені – Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова, староста смт. Знам’янка Друга Галина Шевченко, директор КНП «Знам’янська міська лікарня імені А.В. Лисенка» Руслан Пушкаренко, директор КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Микола Коноваленко, завідуючий стоматологічним відділенням Юрій Лемешко, начальник управління пенсійного фонду України в м. Знам’янка – Ольга Корж, начальник управління соціального захисту населення Алла Волошина, начальник відділу охорони здоров’я Тетяна Іваськів, директор територіального центру соціального обслуговування Юлія Таран, голова Знам’янської міської організації товариства Червоного Хреста України Тетяна Котинська, депутат, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти культури, молоді та спорту Володимир Джулай, головний редактор газети «Знам’янські вісті» Вікторія Міркевич.
25 Липня, 2023 р., 08:18
Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва 
24 Липня, 2023 р., 13:16
З метою забезпечення збереження електричних мереж, створення належних умов їх експлуатації та запобігання нещасним випадкам від впливу електричного струму Правилами охорони електричних, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 27. 12.22р. № 1455, встановлені вимоги щодо охорони об’єктів та обмеження по використанню земельних ділянок в охоронних зонах повітряних ліній.
24 Липня, 2023 р., 13:09
Постійна комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту
24 Липня, 2023 р., 09:24
19 липня 2023 року Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО провів черговий особистий прийом громадян.
24 Липня, 2023 р., 08:28
Постійна комісія з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва 
21 Липня, 2023 р., 15:36
російська агресія проти України створила гуманітарну кризу, яка залишила мільйони людей без домівок, змусила їх шукати безпечного прихистку далеко від рідних міст, сіл та селищ. Однак Республіка Чехія заявила про свою готовність надати допомогу і побудувати модульне містечко, яке стало символом спільної підтримки і надії для тих, хто тимчасово залишився без власного житла.
18 Липня, 2023 р., 16:23
11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО. Допомога на проживання для ВПО – один з найбільш важливих інструментів для підтримки внутрішньо переміщених осіб. При цьому, це – одна з найбільших за розміром фінансування з державного бюджету програм. На поточний рік на неї передбачено в держбюджеті 57 млрд грн. Наразі відбувається фінансування виплат для понад 2,6 млн осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень