Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Серпня, 2023 р., 16:24
 Шановні мешканці громади! Захищаючи  рідну  землю, незалежність  і  мирне  життя України,  загинув  хоробрий  воїн - солдат  Головченко Сергій Миколайович.   Сергій  Миколайович  народився  та  навчався у  місті  Кропивницький.  Закінчив у 1989 році машинобудівний  технікум  за спеціальністю  технік-технолог.  Працював  у  ТДВ «Колос»  на  посаді  будівельника.  Проживав у  смт.Знам’янка Друга.
09 Серпня, 2023 р., 13:20
У приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради представниками ГО "Асоціація саперів України", UMCOR - United Methodist Committee On Relief було проведено навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів.
09 Серпня, 2023 р., 08:45
8 серпня у Знам’янській міській раді під головуванням керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової, за участі керівників структурних підрозділів міськвиконкому, представників молодіжних громадських організацій громади "WE WORLD" і "Енергія молоді", відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до Дня молоді
08 Серпня, 2023 р., 16:25
Зберігаючи славетні традиції Знам’янщини, спортсмени нашої громади гідно привітали наше місто з Днем народження своїми спортивними здобутками!
07 Серпня, 2023 р., 13:42
Наше місто – це чудовий оазис зелені та затишку у великій і прекрасній країні. Ми пов’язані з ним невидимою пуповиною, яка не відпускає від себе, живить душу рідним теплом і дає наснагу. З Днем народження тебе, Знам’ячнко! Дякуємо гостям міста за благодійний концерт для наших містян: #творчі_волонтери, орекстру 3-ого окремого полку спецпризначення ім. Святослава Хороброго, студію сучасного танцю "RedMIX", представникам військового вишколу та експозицій військових трофей, майстрам міської асоціації "Промінь" МПК.
07 Серпня, 2023 р., 13:01
В Знам'янській міській раді за участю Пантаївської та Новопразької селищних рад відбулося створення Економічного союзу між громадами.
07 Серпня, 2023 р., 11:56
День народження нашого міста - особливий для кожного з нас. В цьому році Знам’янці - 154 роки. Наше місто різнобарвне і найрідніше. Воно важливе для всіх, хто на своєму місці творить маленьку історію та зворушливе для тих, хто знайшов тут свій прихисток і почав нове життя.
07 Серпня, 2023 р., 11:04
У 154-у річницю відзначення Дня міста Знам’янка керівництво Знам’янської міської територіальної громади, представники депутатського корпусу, духовенства вшанували пам’ять Героїв, що загинули в боротьбі за Незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
06 Серпня, 2023 р., 07:30
Зараз ми живемо у складний час випробування для нашої країни, і нам так важливо бути згуртованою, єдиною громадою, вміти чути один одного, підтримувати та досягати бажаної мети. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень