Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Липня, 2023 р., 13:16
З метою забезпечення збереження електричних мереж, створення належних умов їх експлуатації та запобігання нещасним випадкам від впливу електричного струму Правилами охорони електричних, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 27. 12.22р. № 1455, встановлені вимоги щодо охорони об’єктів та обмеження по використанню земельних ділянок в охоронних зонах повітряних ліній.
24 Липня, 2023 р., 13:09
Постійна комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту
24 Липня, 2023 р., 09:24
19 липня 2023 року Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО провів черговий особистий прийом громадян.
24 Липня, 2023 р., 08:28
Постійна комісія з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва 
21 Липня, 2023 р., 15:36
російська агресія проти України створила гуманітарну кризу, яка залишила мільйони людей без домівок, змусила їх шукати безпечного прихистку далеко від рідних міст, сіл та селищ. Однак Республіка Чехія заявила про свою готовність надати допомогу і побудувати модульне містечко, яке стало символом спільної підтримки і надії для тих, хто тимчасово залишився без власного житла.
18 Липня, 2023 р., 16:23
11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО. Допомога на проживання для ВПО – один з найбільш важливих інструментів для підтримки внутрішньо переміщених осіб. При цьому, це – одна з найбільших за розміром фінансування з державного бюджету програм. На поточний рік на неї передбачено в держбюджеті 57 млрд грн. Наразі відбувається фінансування виплат для понад 2,6 млн осіб.
17 Липня, 2023 р., 09:00
З метою покращення умов проживання населення, розвиток житлового будівництва, зокрема доступного для молоді та інших соціально-вразливих верств населення, підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, поліпшення житлових та соціально-побутових умов проживання сільського населення області, інженерного облаштування села, вирішення проблем забезпечення житлом та поліпшення житлово-побутових умов учасників АТО, військовослужбовців, резервістів, військовозобов’язаних та внутрішньо переміщених осіб для сільських мешканців в області реалізується обласна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021-2025 роки.
16 Липня, 2023 р., 08:00
Ваша праця надзвичайно важлива, необхідна, складна і копітка. У бухгалтерії немає випадкових людей, бо ця робота швидко відсіює слабких фахівців — залишаються тільки профі. Ви, безумовно, професіонали та знавці своєї справи, до вас завжди йдуть за порадою, просять про допомогу, бо без вас ніяк.
16 Липня, 2023 р., 07:00
Рівно 33 роки тому, 16 липня 1990 року, Верховна Рада УРСР, виражаючи волю народу України, ухвалила Декларацію про державний суверенітет України як верховенство, самостійність, повноту і неподільність влади Республіки в межах її території та незалежність і рівноправність у зовнішніх зносинах. Ухвалення Декларації стало першим кроком на тернистій дорозі до незалежності держави та її розвитку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень