Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Грудня, 2023 р., 13:10
 Щороку, 9 грудня, відзначається День визволення міста   Знам’янки від  німецько-фашистських  загарбників.   Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх.  Настала вісімдесята  зима відродження й священної пам’яті знакової дати, коли під час окупації нацисти розстріляли, закатували, повісили у місті Знам'янці 725 місцевих жителів і військовополонених, 207 юнаків і дівчат вивезли на каторжні роботи до Німеччини…
08 Грудня, 2023 р., 13:00
Згідно Указу Предидента України, щороку 7 грудня Україна відзначає День місцевого самоврядування.  Зі словами привітання звернувся до присутніх Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, який наголосив на визначальній ролі місцевого самоврядування у вирішенні соціально-економічних питань на місцевому рівні. 
08 Грудня, 2023 р., 08:32
У ніч на 6 грудня, Святий Миколай залишає дітям подарунки під подушками. Напередодні свята малеча пише до нього листи зі своїми заповітними побажаннями. Єдине бажання всіх нас сьогодні – це мир.
07 Грудня, 2023 р., 09:31
Напередодні відзначення Дня Збройних Сил України та в рамках реалізації проєкту "Територія безпеки", в Знам'янській міській територіальній громаді (на базі Знам'янської міської організації Товариства сприяння обороні України, директор Володимир Колебіденко) проведено міський національно-патріотичний захід за участю учнівської молоді.
07 Грудня, 2023 р., 08:51
02 грудня 2023 року, спортсмени 16 територій Кіровоградської області взяли участь у змаганнях з баскетболу 3х3 обласної Гімназіади 2023-2024, яка проходить в рамках ініціативи Пліч-о-пліч за підтримки Президента України.
07 Грудня, 2023 р., 07:55
Шановні депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, активісти органів самоорганізації населення! Шановна громадо!
06 Грудня, 2023 р., 08:10
Шановні військовослужбовці! Шановні захисники і захисниці! Щиро вітаю Збройні Сили України з професійним святом! На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Наша потужна армія є національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки.
06 Грудня, 2023 р., 07:55
Любі діти, шановні дорослі! Щиро вітаю вас із світлим святом – Днем святого Миколая!
05 Грудня, 2023 р., 07:55
Шановна громадо! 5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтерів – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому. Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Для них найціннішою подякою є розуміння того, що вони реально можуть врятувати людське життя.
04 Грудня, 2023 р., 14:38
Двадцятирічний солдат Кирило Максимович Співак, вірний військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 30 листопада 2023 року під час виконання бойових завдань із забезпечення відсічі збройної агресії Російської Федерації, внаслідок мінометного обстрілу позицій отримав множинні уламкові поранення несумісні з життям, через які загинув на території Серебрянського лісництва у районі населеного пункту Діброва Сєвєродонецького району Луганської області. Висловлюємо щирі співчуття батькам, рідним та близьким з приводу непоправної втрати сина, брата, дорогої людини. Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою нашого земляка. Низький уклін.Церемонія прощання відбудеться 05 грудня о 12.00 годині, біля міського Палацу культури.Світла пам’ять про мужнього захисника України Кирила Максимовича назавжди  залишиться у серцях знам’янчан. Вічна пам'ять і шана захиснику України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень