Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міжнародний день волонтерів

Дата: 05.12.2023 07:55
Кількість переглядів: 117

Фото без описуШановна громадо! 5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтерів – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому. Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Для них найціннішою подякою є розуміння того, що вони реально можуть врятувати людське життя.

Проте в Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту з 2014 року, коли вся наша країна була піднята за тривогою дати відсіч російській агресії. Саме волонтери першими стали посередниками між народом і армією.

Тому сьогодні щиро вітаю зі святом волонтерів – людей, які мають організаторський талант і чуйне серце. Для яких не буває чужого болю, чужого горя та чужих дітей. Коли Україна повернеться до мирного життя, волонтери долучаться до громадських справ «цивільних» добровольців. Бо волонтерство – це і покликання, і спосіб життя. Сфери його застосування – опіка над дітьми, літніми та хворими людьми, захист тварин і природи та багато іншого.

Тож, шановні волонтери, в цей день бажаю міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій благородній справі.

Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ не здається та перемагає!

З повагою,

Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень